NRK Meny
Normal

Skuffede Bieber-fans får gratisbilletter

Rundt 1000 personer som var på Justin Biebers mye omtalte konsert på Chateau Neuf i oktober, får gratisbilletter til hans neste Norgeskonsert.

Justin Bieber

JUSTIN BIEBER: De som vant billetter til Justin Biebers skandalekonsert på Chateau Neuf 30. oktober, får nå gratisbilletter til den nye Norgeskonserten han skal holde på Telenor Arena i september neste år.

Foto: Kim Erlandsen / NRK P3

Onsdag morgen ble det klart at Justin Bieber returnerer til Norge 23. september neste år for å holde konsert på Telenor Arena i forbindelse med sin nye verdensturné «Purpose World Tour».

Universal Music Norge

GRATISBILLETTER: Universal Music Norge, som stod bak Justin Biebers konsert på Chateau Neuf 30. oktober tilbyr nå de som var på skandalekonserten gratisbilletter til artistens neste Norgesbesøk.

Foto: Skjermdump

Litt senere på dagen ble det klart at Universal tilbyr de rundt 1000 publikummerne som kun fikk se én sang under den mye omtalte Bieber-konserten på Chateau Neuf i oktober vil få gratisbilletter til neste års konsert.

«Alle som var blant publikum Chateau Neuf 29. oktober tilbys nå ny mulighet til å se Justin Bieber live på Telenor Arena i september 2016. Alle deltakere vil bli kontaktet av den aktøren som utstedte billetten til arrangementet på Chateau Neuf, og blir tilbudt en konsertbillett til Purpose World Tours stopp i Norge», skriver dem i en pressemelding.

Skuffende konsert

Justin Bieber

GIKK AV: Etter kun én sang forlot Justin Bieber scenen på Chateau Neuf i oktober. Nå får publikum en ny mulighet til å se han.

Foto: Kim Erlandsen / NRK P3

Konserten på Chateau Neuf 30. oktober var en intimkonsert for rundt 1500 personer, der rundt en tredel bestod av bransjefolk mens resten var personer som hadde vunnet billetter.

Den ble arrangert av Universal Music Norge i samarbeid med blant annet TV 2. Nå er det altså bestemt at de skal gi gratisbilletter til Biebers neste Norgeskonsert.

Da Justin Bieber stormet av scenen etter kun én sang på grunn av vannsøl, ble hendelsen omtalt av en rekke internasjonale medier.

TV 2 fikk heller ikke lov til å vise skandalekonserten på TV av Universal.

Forventer forrykende show

Det er Atomic Soul som har arrangert Justin Biebers tidligere konserter på Telenor Arena, og de står også bak neste års konsert.

Konsertarrangør Peer Osmundvaag sa til NRK tidligere i dag at de forventer et forrykende show.

– Vi forventer et forrykende show som står i stil til at han er verdens største artist, sier han.

Billetter til neste års Bieber-konsert vil bli lagt ut for salg torsdag neste uke.

Kulturstrøm

  • Sjeldent intervju med Ferrante

    I et sjeldent intervju forklarer forfatteren bak navnet Elena Ferrante tankene bak sitt forfatterskap og om den medievirkeligheten vi befinner oss i. Les hele intervjuet hos LA Times. Ferrante er mest kjent for sine fire bøker utgitt i Italia 2011–14, der en aldrende Elena Greco kronologisk beskriver sin oppvekst i Napoli med venninnen Lila.