NRK Meny
Normal

Skattekammeret

Har du tenkt over hvor mange ting du har på loftet eller i kjelleren? Hos brukthandler Peppe kan du skape en individuell stil til hjemmet, og spesielt hvis du er nostalgist til ting fra 50 og 60-tallet. Rare lamper, eksotiske figurer og jukebox gjør stuen til noe helt spesielt!

Jukeboks
Foto: NRK

Frokost-TVs reporter Christian Strand har besøkt brukthandleren Flabbergaster som ligger på Oslos Østkant. I det man stiger inn i rommet er det som å komme på besøk til en med forkjælighet for 50 - og 60 tallet. Det tar noen minutter før man skjønner at man er inne i en butikk. Den lille nisjebutikken inneholder alt fra gamle kjøleskap, komfyrer, flipperspill, sigøynerpiker og radioer. Alt som prydet det norske hjem på 50 tallet. Daglig henter Peppe nye ting som folk vil kaste, men som for andre kan være rene skatten.

Se innslaget her !

Kulturstrøm

  • Franklin begraves i Detroit

    Soulsanger Aretha Franklin begraves i hjembyen Detroit i USA fredag 31. august. Franklin døde av kreft, 76 år gammel. I dagene før begravelsen blir båren til Franklin plassert i museet for Afro-Amerikansk historie i Detroit.

    PEOPLE-ARETHA FRANKLIN/
    Foto: Handout . / Reuters