Skandalekonsert for Amy Winehouse

«Sangfuglen» mistet mikrofonen, krasjet inn i en gitar som sto på scenen og bablet usammenhengende.

Amy Winehouse

Amy Winehouse skal ha vært et trist syn på scenen i Birmingham i går kveld, dersom vi skal tro flere britiske kilder. Her er hun fotografert under MTV Europe Music Awards 2007 i München, Tyskland, 1. november.

Foto: Christof Stache / AP

Mens ektemannen sitter fengslet, prøver Amy Winehouse å holde koken. Onsdag kveld startet hun sin britiske turne i Birmingham.

Virket kraftig beruset

Det ble ingen suksessaften for unge Winehouse, som ifølge den britiske tabloidavisen The Sun virket kraftig beruset og blant annet fremførte en bisarr hyllest til ektemannen Blake Fielder-Civil.

Publikummere buet og hundrevis forlot konserten mens den problemforfulgte sangfuglen blant annet mistet mikrofonen, krasjet inn i en gitar som sto på scenen og bablet usammenhengende. Da buingen begynte, kom hun med sinte utfall, og skal ha sagt følgende:

- Dere er lettlurte

- La meg si dere noe. For det første er dere lettlurte som kjøper billetter. For det andre, til alle dere som buer, bare vent til mannen min kommer ut.

Da hun skulle synge avslutningsnummeret, «Valerie», stoppet hun midtveis, mistet mikrofonen og løp av scenen.

En av dem som så konserten var James Dyas, og han vil ha tilbake billettpengene.

- Sang slurvete og usammenhengende

- Hun kom en time for sent. Hun klarte fire sanger, men sang slurvete og usammenhengende samtidig som hun svaiet rundt på hele scenen. Hun datt på en gitar og mistet mikrofonen. Det var hårreisende. Sangen hun dedikerte til sin ektemann, lød så ille at det var som å ha kattejammer i hodet.

Bare timer før hun gikk på scenen, fikk hun besøke ektemannen som sitter fengslet i det nordlige London. Der måtte hun blant annet finne seg i at håret hennes ble undersøkt, da man mistenkte at det kunne inneholde dop.

Kulturstrøm

  • Cirque Du Soleil til Trondheim

    Det blir nysirkus-show fra Cirque Du Soleil i Norge i 2020. Forestillingen «Corteto» spilles i Trondheim spektrum i september. Det kanadiske underholdningsselskaper er verdens største innen nysirkus, og spiller forestillinger i hele verden.

    Fra Cirque Du Soleil sitt show Corteo
    Foto: Cirque Du Soleil