NRK Meny
Normal

Skal Bigbang spille på ditt kontor?

Tirsdag 22. mars skal plateaktuelle Bigbang holde kontorkonsert i Fredrikstad. Vil du invitere bandet til din arbeidsplass? Fortell oss hvorfor!

BigBang på scenen

Frontfigur Øystein Greni har mye energi på scenen. Hvor høyt er det under taket på din arbeidsplass?

Foto: Heiko Junge / Scanpix

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Hvorfor skal Bigbang holde kontorkonsert på akkurat din arbeidsplass i Fredrikstad? Skriv inn din/deres begrunnelse i kommentarfeltet, så er dere med i konkurransen! Musikksjefen i Kulturavdelingen, Alf Magnus Reistad, får siste ord i beslutningsprosessen – følg med på nrk.no!

Spilte inn i eget studio i LA

Bigbang ble startet 1992, og med variert besetning bak frontfiguren Øystein Greni har bandet etablert seg som et av Norges mest populære band.

De siste årene har bandet for det meste oppholdt seg i USA, og Øystein Greni har fått seg eget studio i hagen i Los Angeles. Det nye albumet Epic Scrap Metal kom ut 4. mars.

Se Øystein Greni fortelle om det nye albumet Epic Scrap Metal i Lydverkets reportasje:

Video BigBang i Lydverket

Underholder i uvante omgivelser

NRK arrangerer våren 2011 en serie med kontorkonserter i samarbeid med MIC Norsk Musikkinformasjon, der kjente artister underholder i uvanlige omgivelser.

De første som livet opp i åpne kontorlandskap var Jarle Bernhoft og Mathias Eick. Konsert nummer tre med Christianssand String Swing Ensemble fant sted i kringkastingssjefens kontor 8. mars, men 22. mars blir det altså konsert i Fredrikstad.

Se: Kontorkonsert med Jarle Bernhoft

Se: Kontorkonsert med Mathias Eick

Send kontaktinformasjon til kulturnett@nrk.no og fortell oss hvorfor dere vil ha Bigbang til arbeidsplassen, eller bruk kommentarfeltet – innen fredag kl 14!

Kulturstrøm

 • Jakob Oftebro spiller Peer Gynt

  Det er nå endelig klart at Jakob Oftebro skal spille Peer Gynt på Gålå i august. Oftebro ble brannskadet under filminnspilling og det var usikkert om han kunne spille på Gålå. – Jeg gleder meg til å stå på scenen på Gålå med pappa og alle aktørene en gang til, sier Jakob Oftebro i en pressemelding.

  Marianne Nielsen & Jakob Oftebro, Peer Gynt, Gålå 2017. Fjords.tv
  Foto: Fjords AS
 • Westworld podcast episode 9

  I ukas Westworld-episode «Vanishing Point» merker vi at det blåser opp til en blodig finale-episode! Tidslinjene møtes, planer avsløres og familieforbindelsene settes virkelig på prøve. Hør Filmpolitiets podcast her.

  Laster Instagram-innhold