NRK Meny
Normal

Sir Elton rasende

Det ble for mye for Elton John da han måtte vente på kongelige og gå hele 50 meter.

Sir Elton John ble i dårlig humør da han ikke kom seg fram til garderoben på Wembley

Sir Elton John ble i dårlig humør da han ikke kom seg fram til garderoben sin under minnekonserten for Prinsesse Diana på Wembley søndag.

Foto: John Stillwell / AP

Prinsene William og Harry arrangerte konsert på Wembley til minne om sin mor Diana.

De britiske prinsene William og Harry arrangerte søndag en konsert på Wembley arena for å markere at det er ti år siden deres mor, prinsesse Diana, døde. Blant artistene var Elton John, Duran Duran, Joss Stone, Pharrell Williams og Bryan Ferry. Prinsesse Diana døde 31. august 1997 i en bilulykke i Paris.

Foto: Hallingstad, Stein / SCANPIX

Nett-tv: Minnekonsert for Diana på Nye Wembley Stadion

Les også: Konsert-hyllest til Diana

Les også: Sir Elton John i slaget

Les også: Elton John i form i regnværet

Nett-tv: Elton John 60 år

Alt om Elton John!

Sir Elton John raser fordi han måtte gå til festen etter Diana-konserten på Wembley Stadium søndag.

Gikk opp i limingen

Da hans følge ble stoppet av sikkerhetsvaktene til prinsebrødrene William og Harry, gikk Elton opp i limingen slik han etter hvert har blitt kjent for å gjøre.

- Kom deg for pokker unna! Vet du ikke hvem jeg er? Jeg har jobba hele fordømte dagen og jeg må komme meg til den forbanna garderoben min, skrek artisten til en politimann i et av sine berømte raserianfall.

Måtte gå 50 meter

Tjenestemannen lot seg imidlertid ikke affisere siden de ventet på prinsene.

Sir Elton John hilste på Harry og William under Diana-konserten på Wembley

På scenen hilste Sir Elton John høflig på prinsene Harry og William under Diana-konserten på Wembley.

Foto: LUKE MACGREGOR / REUTERS

Til slutt måtte den 60 år gamle stjernen gå ut av bilen og spasere de rundt 50 meterne til VIP-området bak scenen.

Hendelsen inntraff sent søndag kveld etter Sir Eltons opptreden som var den store finalen under konserten. Fra før av var musikeren furten fordi tekniske problemer hadde ført til at han måtte kutte ned på sitt innslag.

«Stopp nå ellers blir du arrestert»

Det gikk så langt at sjåføren på Eltons ordre begynte å kjøre mot politimannen som svarte med å plante nevene i panseret og si: «Stopp nå ellers blir du arrestert.»

Da rullet John opp vinduet igjen fordi det gikk opp for ham at fotografene hadde begynt å bli oppmerksomme på situasjonen.

Enden på visa var at artisten hoppet ut av bilen og marsjerte av gårde mens han ropte til folk at de skulle holde seg unna.

Kulturstrøm

 • 16 millioner til bibliotek

  Nasjonalbiblioteket har bevilget 16 millioner kroner til 56 prosjekter og utviklingstiltak i bibliotek over hele landet. En rekke av prosjektene som har fått støtte er knyttet til videreutvikling av bibliotektilbudet til barn og unge, og mange bibliotek er nå spesielt opptatt av å invitere innbyggerne og lokalsamfunnet inn i utviklingsprosessen (NTB).

 • "Game of Thrones»-bokslipp

  "Game of Thrones»-skaperen George R.R. Martin bekrefter at det blir bokslipp 20. november. Det melder The Guardian. Men det er ikke forfatterens etterlengtede sjette bok, «The Winds of Winter», som kommer. I stedet er det snakk om boken «Fire and Blood»: En angivelig 640 siders tykk bakgrunnshistorie om Targaryen-dynastiet med handling som utspiller seg 300 år før handlingen i «En sang om is og ild» (NTB).

  Lena Headey og Ian Beattie i Game of Thrones
  Foto: HBO Nordic
 • Ny sesong av The Handmaid's Tale

  The Handmaid’s Tale var noe av det dystreste, men også beste vi har sett på TV de siste årene, ifølge Filmpolitiet på NRK. I dag er det premiere på ny sesong, og Filmpolitiets anmelder mener serien fortsetter å fenge med sterke rollefigurer, spenning og praktfull estetikk. Les anmeldelsen her.

  The Handmaid’s Tale fortsetter å utvikle sin sterke visuelle signatur i sesong 2. (Foto: HBO Nordic)
  Foto: HBO Nordic