Sir Elton rasende

Det ble for mye for Elton John da han måtte vente på kongelige og gå hele 50 meter.

Sir Elton John ble i dårlig humør da han ikke kom seg fram til garderoben på Wembley

Sir Elton John ble i dårlig humør da han ikke kom seg fram til garderoben sin under minnekonserten for Prinsesse Diana på Wembley søndag.

Foto: John Stillwell / AP

Prinsene William og Harry arrangerte konsert på Wembley til minne om sin mor Diana.

De britiske prinsene William og Harry arrangerte søndag en konsert på Wembley arena for å markere at det er ti år siden deres mor, prinsesse Diana, døde. Blant artistene var Elton John, Duran Duran, Joss Stone, Pharrell Williams og Bryan Ferry. Prinsesse Diana døde 31. august 1997 i en bilulykke i Paris.

Foto: Hallingstad, Stein / SCANPIX

Nett-tv: Minnekonsert for Diana på Nye Wembley Stadion

Les også: Konsert-hyllest til Diana

Les også: Sir Elton John i slaget

Les også: Elton John i form i regnværet

Nett-tv: Elton John 60 år

Alt om Elton John!

Sir Elton John raser fordi han måtte gå til festen etter Diana-konserten på Wembley Stadium søndag.

Gikk opp i limingen

Da hans følge ble stoppet av sikkerhetsvaktene til prinsebrødrene William og Harry, gikk Elton opp i limingen slik han etter hvert har blitt kjent for å gjøre.

- Kom deg for pokker unna! Vet du ikke hvem jeg er? Jeg har jobba hele fordømte dagen og jeg må komme meg til den forbanna garderoben min, skrek artisten til en politimann i et av sine berømte raserianfall.

Måtte gå 50 meter

Tjenestemannen lot seg imidlertid ikke affisere siden de ventet på prinsene.

Sir Elton John hilste på Harry og William under Diana-konserten på Wembley

På scenen hilste Sir Elton John høflig på prinsene Harry og William under Diana-konserten på Wembley.

Foto: LUKE MACGREGOR / REUTERS

Til slutt måtte den 60 år gamle stjernen gå ut av bilen og spasere de rundt 50 meterne til VIP-området bak scenen.

Hendelsen inntraff sent søndag kveld etter Sir Eltons opptreden som var den store finalen under konserten. Fra før av var musikeren furten fordi tekniske problemer hadde ført til at han måtte kutte ned på sitt innslag.

«Stopp nå ellers blir du arrestert»

Det gikk så langt at sjåføren på Eltons ordre begynte å kjøre mot politimannen som svarte med å plante nevene i panseret og si: «Stopp nå ellers blir du arrestert.»

Da rullet John opp vinduet igjen fordi det gikk opp for ham at fotografene hadde begynt å bli oppmerksomme på situasjonen.

Enden på visa var at artisten hoppet ut av bilen og marsjerte av gårde mens han ropte til folk at de skulle holde seg unna.

Kulturstrøm

  • Totos «Africa» med harpe og elgitar

    I P3morgens julefrokost står julemusikk med ny vri på menyen. Programleder og gitarist Markus Neby og KORKs harpist Sissel Walstad står for ett av høydepunktene. På elgitar og harpe spiller de sin egen versjon av rockebandet Totos låt «Africa» fra 1982.

  • Protestsanger fra David Byrne

    Frontfigur i bandet Talking Heads David Byrne har satt sammen ei spilleliste med protestsanger fra 60-tallet til i dag, skriver nettmagasinet Open Culture. Byrne mener at protestsangen ikke hører fortida til. Han skriver på sin hjemmeside at protestsangen lever fortsatt, bare i nye former. Med denne spillelista vil han vise at det finnes protestsanger i alle musikksjangre. Hør spillelista her.

    David Byrne på Austin City Limits 2008
    Foto: Ron Baker