NRK Meny
Normal

Silje tok av på scenen med Bryan Adams

Sykepleieren Silje Hansen (31) fra Sjøholt i Møre og Romsdal slo seg løs på scenen sammen med artisten Bryan Adams foran 6000 tilskuere. Og videoen av det hele sprer seg på sosiale medier.

Sykepleieren Silje Hansen (31) fra Sjøholt i Møre og Romsdal slo seg løs på scenen sammen med Bryan Adams foran 6000 tilskuere

– Det ble litt heftigere enn det jeg trodde det kom til å bli, forteller Silje Hansen til NRK.

I løpet av de fire dagene etter Bryan Adams-konserten i Ålesund, har hun fått mye oppmerksomhet etter sin danseopptreden på scenen sammen med artisten.

Bryan Adams har selv delt videoen på Instagram, og totalt har den fått over 160.000 visninger på sosiale medier.

– Jeg har for det meste fått positive tilbakemeldinger. Jeg tror ikke vennene mine er veldig overrasket over at jeg kunne gjøre noe sånt. Jeg er litt småspontan av meg, sier Hansen.

– Jeg er glad i å danse, men jeg har ikke øvd så mye på de «movsene» jeg viste der, sier hun.

Laster Giphy-innhold

Ble løftet opp på scenen

Midtveis i konserten spurte den kanadiske rockeren om noen ville komme opp på scenen. Da ingen meldte seg, ropte Silje høyt at hun ville opp.

– Jeg havnet på scenen på eget initiativ. Jeg sa vel høyt at jeg ikke skjønte hvorfor ingen ville opp på scenen. Da spurte noen bak meg om jeg ville opp, og de løftet meg faktisk bare rett over gjerdet. Jeg hoppet opp på scenen, og der var jeg.

Hansen forteller at hun trodde Adams bare ville si hei og slå av en prat. Men så begynte han å spille låten «If ya wanna be bad ya gotta be good»

– Jeg hørte jeg hvilken sang det var, og da tenkte jeg egentlig ikke så mye annet enn at jeg begynte å danse. Så det ble litt mer enn et hei, kan du si.

– Det var gøy. For å være helt ærlig så tenkte jeg ikke så veldig mye over at det var publikum. Jeg så ingenting, for det var så mye lys. Men jeg synes kanskje det varte litt lenge. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle ta meg til. Det er sikkert derfor det eskalerte litt, ler Hansen.

Laster Giphy-innhold

«Heaven»

Helt siden barndommen har Hansen lyttet til Bryan Adams. Dette var imidlertid hennes første Adams-konsert.

– Jeg har fått ham inn med teskje fra jeg var ganske liten siden storesøsteren min har hørt på ham. Så har det eskalert. Vi har vel alle klinedansa litt til «Heaven» og alle hitene hans. Jeg er ganske stor fan, ja, forteller Hansen.

Hun fikk også utvekslet noen ord med artisten.

– Han spurte hva jeg het. Jeg skulle ha fram at jeg var der med vennene mine, men så sa jeg at jeg var der med mannen min. Men vi er jo ikke gift da, men jeg glemte hva forlovede er på engelsk. Jeg sa jeg var gift, men det er jeg da altså ikke. Tenkte kanskje at han kunne komme og spille i bryllupet da, han Bryan. Hvis han får tid. Det synes jeg han skylder meg, sier Hansen.

– Det var veldig kjekt å få møte ham da, og si hei til ham og gi ham en klem. Det var veldig stort, legger hun til.

Kulturstrøm

 • Prince-arvinger bryter med Tidal

  Etter planen skulle Tidal få eksklusiv rett til å strømme et nytt album kun for Tidals kunder i 14 dager når et nytt album slippes i 2019. Men etter Dagens Næringslivs avsløringer rundt triksing med strømmetjenesten, ønsker arvingene etter Prince å bryte kontrakten, ifølge nettstedet TMZ. Lyttertallene til Kanye West og Beyoncé på Tidal skal være manipulert med flere hundre millioner falske avspillinger, og kan bety dødsstøtet for Tidal, mener musikkjournalist Asbjørn Slettemark.

  Prince på The purple rain-turne
  Foto: Nancy Bundt © PRN Music Corp.
 • NRK Bok løfter frem barnebøker

  Gjennom hele barnebok-uka legger vi ut små videosnutter og bilder av barnebok-anbefalinger på Instagram. Et av temaene er kjærlighet, og forfatteren bak bokserien «Håndbok for superhelter», Elias Våhlund, trekker frem «Twilight» som beste ungdomsbok om kjærlighet. Engasjer deg under emneknaggen #nrkbarnebok!

  Laster Instagram-innhold
 • Dag Solstad i Paris

  En måned etter boklansering i New York, er Dag Solstad nå på turné i en annen kulturmetropol, nemlig Paris. Han skal lansere «Ellevte roman, bok atten» (1992) som kommer ut i august på forlaget Éditions Noir sur blanc. De har også kjøpt rettighetene til «T.Singer» (1999). Vi ser ham her avbildet med den norske ambassadøren Rolf Einar Fife.

  Solstad ble først oversatt til fransk i 2008. Da var det «Genanse og verdighet» (1994) som ble til «Honte et diginité».

  Laster Instagram-innhold

Flere kulturnyheter