Hopp til innhold

Silje Olderdal

Tromsøjenta Silje stepper seg igjennom dagen. Både hjemme og på jobb.

Silje Olderdal
Foto: Hege Bakken Riise / NRK

Silje er ei blid jente på 22 år som kommer fra Tromsø. Hun er ei aktiv jente som sjelden sitter i ro, men når hun først sitter er hun glad i å strikke og brodere. Dessuten samler hun på musikalfilmer og Harry Potter-bøker på engelsk.

For tiden har Silje steppedilla, dermed er det stepping over alt, hele tiden. Forhåpentligvis har hun ingen lydømfintlige naboer i etasjen under seg!

Drømmerolle?
- Selvfølgelig Kathy Selden fra ”Singin’ in the rain”, men også Elphaba i ”Wicked” eller Roxie i ”Chicago”.

Favorittmusikal?
- ”Wicked” for de spektakulære og utrolig fengende sangene, ”Avenue Q” for humoren og de geniale tekstene, og ”Les Miserables” for generelt alt.

Hvorfor bør nettopp du få hovedrollen?

- Fordi jeg er en steppende sanger (eller en syngende stepper). Og fordi jeg har så utrolig lyst på denne rollen; det er faktisk en rolle jeg har tenkt på at kunne passet til meg.

Hvilket yrke ville du valgt om du ikke kunne vært utøvende kunstner? - Fysioterapeut for dansere eller ernæringsfysiolog for folk i trening.

 

Nett-TV: Se presentasjon av Silje her!

 

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)