Sheen saksøker for 600 millioner

Charlie Sheen har fremmet et 600 millioner kroners- søksmål mot tv-selskapet Warner Bros og tv-serieskaper Chuck Lorre.

Chuck Lorre og Charlie Sheen

Charlie Sheen fikk sparken fra Chuck Lorres tv-serie 'Two and a half man', etter å ha kalt Lorre en «dum, liten dritt».

Foto: Reuters / Reuters

Tidligere denne uken fikk Charlie Sheen sparken fra kremjobben som Charlie Harper i den populære tv-serien «Two and a Half Men».

Charlie Sheen har svart med å fremme et søksmål mot sin tidligere arbeidsgiver Warner Bros og Chuck Lorre på grunnlag av uberettiget oppsigelse, melder TMZ.com.

Sheens «selvødeleggende livsstil, hans manglende ønske om å søke hjelp og generelle moralske forfall» er grunnen til at han ikke lenger er ønsket som skuespiller i TV-serien, skrev TV-selskapet Warner Bros i en kommentar til oppsigelsen.

Som et resultat av dette ble de åtte gjenværende episodene av årets sesong lagt på is, noe som har skapt en usikkerhet for hele staben som jobber medi den prisbelønte TV-serien.

– Lorre er ute etter hevn

Sheen derimot hevder at oppsigelsen og kanselleringen av sesongen, skyldes Chuck Lorres personlige vendetta mot ham.

– Kanselleringen er et resultat av at Warner Bros har gitt etter for Lorres egoistiske behov for å straffe Mr. Sheen, sa skuespillerens advokat Marty Singer til TMZ.

Ifølge advokaten var kanselleringen av de gjenværende åtte episodene allerede planlagt før Sheen kritiserte serieskaper Chuck Lorre.

– Lorre ville ut av TV-serien fordi han ville fokusere på andre prosjekter og fordi han hater Sheen, sier Singer som mener Sheen har blitt gjort til en syndebukk.

Chuck Lorre er en av de rikeste i TV-bransjen og god for flere hundre millioner dollar. Han mener at han er så rik og mektig at han alene kan bestemme seg for å ta penger vekk fra den dedikerte staben i den populære TV-serien «Two and a Half Men». Han gjør stjernen i serien til syndebukk for å fremme sitt eget ego og sine egne interesser.

Søksmål fremmet av Charlie Sheen / TMZ

Charlie Sheen krever over 600 millioner kroner som kompensasjon for de åtte avlyste episodene, samt saksomkostninger for søksmålet.

Søksmålet har han fremmet på vegne av seg selv og skuespillerstaben fra Two and a Half Men

TMZ har lagt ut PDF-filer av stevningspapirene på deres nettsider.

Selv-ironisk Sheen

Selv om det er travle tider med millionsøksmål, praktikant-utlysninger, bizarre intervjuer og populære twitringer, hviler ikke Charlie Sheen på laurbærene.

Sheen viser at han hadde selvironi i en parody-video med seg selv i hovedrollen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Kulturstrøm

 • Kanye snakket om «presidentkallet»

  I et tre timer langt radiointervju hos Joe Rogan snakket Kanye West om sitt kall etter å bli «lederen av den frie verden». Han kom også med udokumenterte antydninger om at Bob Marley, Michael Jackson og Prince hadde blitt drept, melder Variety.

  Kanye West
  Foto: ANGELA WEISS
 • Fremtidens kunst

  Norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år. Ny teknologi og digitale kunstauksjoner har gjort det mulig å nå kunstsamlere over hele verden.

  Digital kunst omsettes for millioner – norsk kunstner tjente mer på 8 måneder enn på 10 år