NRK Meny
Normal

Shawn Mendes til Norge

Det kanadiske ungpikeidolet skal spille i Oslo Spektrum i vår.

Shawn Mendes

Shawn Mendes (17) er igjen norgesklar.

Foto: KEVIN WINTER / Afp

17 år gamle Shawn Mendes fra Toronto i Canada kommer tilbake til Norge, og spiller i Oslo Spektrum 22. april. Det var VG som først meldte om dette.

Mendes slo igjennom på sosiale medier, og med debutalbumet «Handwritten» (2015) ble han en av de aller yngste artistene gjennom tidene til å nå en førsteplassering på Billboard 200-listen. Han har også toppet albumlistene i Norge.

Her forteller han hvorfor han gleder seg til å komme tilbake til Norge:

Laster Twitter-innhold

Mendes var her til lands så seint som i september, da han gjorde et promobesøk. Han besøkte blant annet NRK, og spilte hos Christine Dancke på P3.

Etter at Mendes hadde tvitret om dette, møtte over 100 ekstatiske jenter opp utenfor NRK for å se ham. Han besøkte også Senkveld med Thomas og Harald, og holdt også en overraskende intimkonsert på Seiersten skole i Drøbak.

Kulturstrøm

  • Musikksjefen anbefaler

    P13s Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Spiritualized, Florence + The Machine, Highasakite, Dirty Projectors, Sigrid, og en vakker hyllest til Sparklehorse, signert PJ Harvey og John Parish. Volum opp, og velkommen til Musikksjefen!

    Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Spiritualized, Florence + The Machine, Highasakite, Dirty Projectors, Sigrid, og en vakker hyllest til Sparklehorse, signert PJ Harvey og John Parish. Velkommen til Musikksjefen!