NRK Meny
Normal

Shakira og Dolph Lundgren til «Skavlan»

En hoftevrikkende columbiansk sangerinne og en svensk hollywoodstjerne er blant Skavlans gjester denne uken.

Shakira og Dolph Lundgren
Foto: Scanpix/AP

Det ligger an til en knallavslutning for Fredrik Skavlan før jul. Mens superstjernen Robbie Williams er blant gjestene som er varslet neste uke, kan Skavlan også denne fredagen skilte med store stjerner.

Både artisten Shakira, Hollywood-skuespilleren Dolph Lundgren og forretningsmannen Bård Eker har meldt sin ankomst.

Les også: Robbie Williams til Skavlan

Nett-TV: Se forrige ukes «Skavlan» om igjen her

Sang for Obama

Eker har i samarbeid med Christian Koenigsegg forsøkt å kjøpe opp bilselskapet SAAB , men handelen strandet i forrige uke. Hos «Skavlan» gir han sin versjon av historien.

Verdensstjernen Shakira er kjent for hitlåter som «Whenever wherever »og «Hips don’t lie», og var blant artistene som sang for Obama under presidentinnsettelsen i Det hvite hus tidligere i år.

Les også: Stjernene skinte over Obama

MGP-Dolph

En annen som også har gjort suksess i USA, om enn i et noe mindre omfang, er den svenske skuespilleren Dolph Lundgren. Til sammen har han medvirket i over 40 filmer, men nå er han tilbake i moderlandet i et helt annet æren. Lundgren er nemlig en av programlederne i årets Melodi Grand Prix i Sverige.

I tillegg kommer den svenske nanoteknologi-professoren Maria Strømme for å fortelle om en fremtid der vi med ny teknologi kan diagnostisere oss selv hjemme i stuen.