Setter opp ekstra-konsert med Radiohead

Billettene til den første konserten ble utsolgt på fem minutter. Derfor blir det satt opp en ekstrakonsert 6. juni.

RADIOHEAD

STARTER I NORGE: Thom Yorke og Radiohead starter sin europeiske turné i Oslo 7. juni.

Foto: SYLVAIN THOMAS / Afp

Den norske Radiohead-fansen har ventet i 15 år på et nytt norgesbesøk av bandet. Derfor var det ingen stor overraskelse at konserten i Oslo Spektrum ble fort utsolgt.

Kort tid etter at billettene ble revet bort, annonserer Goldstar Music at det blir en ekstrakonsert.

– Det har vært enorm interesse helt siden vi slapp Radiohead-konserten 7. juni. Billettene til Radiohead ble revet bort på fem minutter. Fordi vi er så heldige at bandet starter turneen i Norge, har vi fått mulighet til å gjøre en ekstra konsert i Oslo Spektrum, sier konsertarrangøren Goldstar Music.

Billettene til ekstrakonserten blir lagt ut umiddelbart, salget starter fra 10.30 fredag formiddag.

Holdt sammen i 30 år

De fem britene fra Oxford dannet Radiohead i 1985 og har holdt sammen i 30 år. Sammen har de satt standarden for en hel generasjon med britisk rock og visket ut grenser for hva som var lov innen poprock-sjangeren.

Bandet fikk sitt internasjonale gjennombrudd med albumet «OK Computer» i 1997. I mai kom det niende studioalbumet til Radiohead, «A Moon Shaped Pool».

Kulturstrøm

  • Regjeringen vil styrke kulturskolen

    Tre av ti barn i grunnskolen går på kulturskole. En ny rapport viser at potensialet er mye større. Nå har Kunnskapsdepartementet bestilt en rapport for å kartlegge utfordringer og muligheter.

  • Emmy-blemme

    En levende dirigent ble til en død dirigent under nattens TV-sendte Emmy-utdeling. I avdelingen «vi minnes folk som har gått bort» ble Oslo Filharmoniens tidligere dirigent, i år avdøde André Previn, hedret til et bilde av den høyst levende dirigenten Leonard Slatkin. Produksjonsselskapet Fox har så langt ikke kommentert pinligheten.

    Leonard Slatkin
    Foto: Screenshot Fox