Hopp til innhold

Setter opp ekstra-konsert med Radiohead

Billettene til den første konserten ble utsolgt på fem minutter. Derfor blir det satt opp en ekstrakonsert 6. juni.

RADIOHEAD

STARTER I NORGE: Thom Yorke og Radiohead starter sin europeiske turné i Oslo 7. juni.

Foto: SYLVAIN THOMAS / Afp

Den norske Radiohead-fansen har ventet i 15 år på et nytt norgesbesøk av bandet. Derfor var det ingen stor overraskelse at konserten i Oslo Spektrum ble fort utsolgt.

Kort tid etter at billettene ble revet bort, annonserer Goldstar Music at det blir en ekstrakonsert.

– Det har vært enorm interesse helt siden vi slapp Radiohead-konserten 7. juni. Billettene til Radiohead ble revet bort på fem minutter. Fordi vi er så heldige at bandet starter turneen i Norge, har vi fått mulighet til å gjøre en ekstra konsert i Oslo Spektrum, sier konsertarrangøren Goldstar Music.

Billettene til ekstrakonserten blir lagt ut umiddelbart, salget starter fra 10.30 fredag formiddag.

Holdt sammen i 30 år

De fem britene fra Oxford dannet Radiohead i 1985 og har holdt sammen i 30 år. Sammen har de satt standarden for en hel generasjon med britisk rock og visket ut grenser for hva som var lov innen poprock-sjangeren.

Bandet fikk sitt internasjonale gjennombrudd med albumet «OK Computer» i 1997. I mai kom det niende studioalbumet til Radiohead, «A Moon Shaped Pool».

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP