Hopp til innhold

Setter Kristian Valen til veggs

Har Kristian Valen skrytt på seg heftige netter med modeller? NRKs «Trygdekontoret» konfronterer komikeren med noen av de mange ryktene.

Video Har Kristian Valen skrytt på seg sex med kjendiser?

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.
VALEN

Kristian Valen som Morten Harket

Foto: Erichsen, Jarl Fr. / SCANPIX

Kristian Valen har vært mye i media de siste årene, ofte for ting som ikke har noe med jobben hans å gjøre.

Det velkjente skytedramaet i dusjen skapte store overskrifter og Valen har etter det jevnlig figurert i media med gjentatte samlivsbrudd, penisvisning på Facebook og flere andre pikante hendelser.

I kveldens utgave av «Trygdekontoret» må en tydelig brydd komiker konfronteres med noen av de mange ryktene.

– Har du skrytt på deg kjendisdamer?

Kristian valen

Valen opptrådte på ettårsmarkering for Michael Jacksons dødsfall.

Foto: Thomas Engstrøm

Programleder Thomas Seltzer krever blant annet svar på om Valen er en psykotisk narkoman, tungt involvert i gjengkriminalitet og om han har skrytt på seg damer han ikke har hatt, som supermodell Tyra Banks. Men disse ryktene holder ikke vann, ifølge hovedpersonen selv.

Valens kvinneinteresse får mye spalteplass under "løgndetektortesten". Kristian Valen har gjennom hele karrieren blitt knyttet til en reke kvinner. Han har vært sammen med danseren Celine Bjercke, modellen Monica Hansen og TV-kjendisen Elin Tvedt. Men de siste årene har Valen (36) konsentrert seg om kvinner som er en god del yngre.

Programleder Thomas Seltzer vil også vite om Valen kun tenner på kvinner som er under 18 år, men også dette blir hoderystende avkreftet.

– Tror du at du er Vietnam-veteran?

Fra "Hjemme hos Bye & Rønning": Kristian Valen

Anders Bye fra 'Bye og Rønning' parodierer Kristian Valen.

Foto: Mathis Slemdal

Valens velkjente våpeninteresse blir også et tema. Selv om ikke den berømte dusjskytingen blir nevnt, nekter Valen på at han har et bilde av seg selv som Vietnam-veteran.

Likevel innrømmer han i den uhøytidelige testen at han kan tenke seg å onanere foran et speil som er knust i tusen biter.

Komikeren blir også konfrontert med sin noe udefinerbare alder, men avkrefter kontant at han skal være femti år gammel.

Se «Trygdekontoret» kl 21.40 i kveld på NRK3.

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober