Hopp til innhold

Løvebakken er i gang igjen!

 

Norges mest politiske politikere samles igjen til ukentlige nyvalg på lørdagskvelden. DU kan delta ved å sende inn medieråd og politiske spørsmål med MMS.

Øystein Bache
Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Send inn bilde av deg selv!

Løvebakkens skarpskodde politikere er klar for en ny sesong med tiltakspakker, hurtigarbeidende komitéer og finurlige proposisjoner. Som i forrige sesong kan du på den politiske grasrota være med å påvirke politikerne ved å sende inn medieråd på SMS (Kodeord LØVE til 1987 koster kr. 3,-). Nytt av året er at man også kan stille spørsmål direkte til de respektive partiene, vedlagt et MMS-bilde av seg selv. På den måten kan politikerne sette seg inn i akkurat din situasjon og gi deg et svar tilpasset din hverdag.

Vi skifter mening mens du venter.

Nytt av året er også et apparat som demonstrerer hvor sømløst en

Kari Slaatsveen (RP)
Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

politiker kan skifte standpunkt, nesten uten at man merker det. Apparatet er utviklet i dypeste hemmelighet av SV’ere i regjeringsposisjon som et treningsinstrument for folk som har grodd fast i det lilla skjerfet sitt. Instrumentet har tilflytt Løvebakken-organisasjonen via kilder i transportarbeiderforbundet til utprøving.

 

Politikerne forstår ikke hva jeg sier! JEG TRENGER ET MINDRE GEBISS!

Bestemor, Snåsa

 

Send inn MMS av deg selv.
Foto: MMS, selvportrett

 

 

 

 

 

 

 

Kulturstrøm

 • Dataangriperne bak Amedia-hackingen stanset av FBI

  FBI, US Secret Service, Europol, politiet i Tyskland og Nederland har vært i spissen for en skjult operasjon hvor de har infiltrert infrastrukturen til Hive ransomware. Også Oslo politidistrikt og Kripos har deltatt i dette samarbeidet, opplyser politiet i en pressemelding.

  – Oslo politidistrikt har det siste året, i samarbeid med Kripos, etterforsket løsepengeangrep rettet mot ulike virksomheter i Norge. Infrastruktur tilknyttet HIVE er antatt å ha vært benyttet ved flere av disse angrepene, sier Erik T. Hansen, politiadvokat ved avsnitt for finansiell cyberkriminalitet i Oslo politidistrikt.

 • Finske journalister dømt for avsløring av forsvarshemmeligheter

  Den ene straffes med bøter, mens den andre slipper straff. En redaktør, som også var tiltalt, ble fredag frikjent av domstolen i Helsingfors. Artikkelen som journalistene er dømt for, ble publisert av avisa Helsingin Sanomat i 2017 og omhandlet etterretningsorganisasjonen Signalunderrättelsecentret. Journalistene brukte hemmeligstemplede dokumenter i arbeidet med artikkelen, ifølge den finske kringkasteren Yle.

  (NTB)

 • Over 4000 år gamme mumie funnet i Egypt

  Arkeologer i Egypt har funnet en mumie i en forseglet sarkofag som har vært lukket i 4300 år.

  Det dreier seg om levningene etter en mann som het Kekashepes. Funnet kan være et av de eldste og mest fullstendige i Egypt noensinne av en person som ikke var kongelig, melder BBC.

  Mumien er dekket av bladgull og ble oppdaget torsdag i en 15 meter dyp sjakt på gravstedet Saqqara sør for Kairo. Tre andre graver ble også funnet