Hopp til innhold

Løvebakken er i gang igjen!

 

Norges mest politiske politikere samles igjen til ukentlige nyvalg på lørdagskvelden. DU kan delta ved å sende inn medieråd og politiske spørsmål med MMS.

Øystein Bache
Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

Send inn bilde av deg selv!

Løvebakkens skarpskodde politikere er klar for en ny sesong med tiltakspakker, hurtigarbeidende komitéer og finurlige proposisjoner. Som i forrige sesong kan du på den politiske grasrota være med å påvirke politikerne ved å sende inn medieråd på SMS (Kodeord LØVE til 1987 koster kr. 3,-). Nytt av året er at man også kan stille spørsmål direkte til de respektive partiene, vedlagt et MMS-bilde av seg selv. På den måten kan politikerne sette seg inn i akkurat din situasjon og gi deg et svar tilpasset din hverdag.

Vi skifter mening mens du venter.

Nytt av året er også et apparat som demonstrerer hvor sømløst en

Kari Slaatsveen (RP)
Foto: Ekroll, Anne Liv / Anne Liv Ekroll, NRK

politiker kan skifte standpunkt, nesten uten at man merker det. Apparatet er utviklet i dypeste hemmelighet av SV’ere i regjeringsposisjon som et treningsinstrument for folk som har grodd fast i det lilla skjerfet sitt. Instrumentet har tilflytt Løvebakken-organisasjonen via kilder i transportarbeiderforbundet til utprøving.

 

Politikerne forstår ikke hva jeg sier! JEG TRENGER ET MINDRE GEBISS!

Bestemor, Snåsa

 

Send inn MMS av deg selv.
Foto: MMS, selvportrett

 

 

 

 

 

 

 

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober