Hopp til innhold

Sendt på sykehus av AC/DC-vokalist

R&B-vokalisten Ms. Dynamite måtte på sykehus etter å ha krasjet med AC/DC-vokalist Bryan Johnson.

Ms. Dynamite, Niomi McLean-Daley
Foto: LEFTERIS PITARAKIS / AP

Brian Johson, AC/DC
Foto: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Ulykken skjedde i realityprogrammet « The Race », etter at en av deltakerne - AC/DC-vokalist Brian Johnson - sneiet inn i bakenden på bilen til Ms. Dynamite, som egentlig heter Niomi McLean-Daley (25). Dette fikk bilen hennes til å spinne rundt.

Ikke kjent skade

Bilen skal ha spunnet rundt, bortover banen omkring 50 meter, før den stoppet, i følge en talsmann for tv-kanalen Sky One som produserer showet. Men omfanget av skaden til Ms. Dynamite skal ikke være kjent.

Hun ble sendt rett til University Hospital Coventry and Warwickshire for observasjon over natten, skriver BBC .

The Race

Andre gang på én uke

Det skal være andre gang på én uke at en deltaker i programmet blir skadet. Også i forrige uke måtte en deltaker få medisinsk behandling etter å ha veltet en bil på den berømte Silverstone-banen.

I programmet «The Race» konkurrerer kjendisene i ulike bilsport-øvelser, under oppsyn fra de tidligere Formel 1-stjernene Eddie Irvine og David Coulthard. 

Sky påstår hardnakket at de tar sikkerheten på alvor.

- Vi ville aldri latt deltakerne være med om vi ikke var tilfreds med alle de nødvendige sikkerhetstiltakene.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)