NRK Meny
Normal

Uviss fremtid for Trygdekontoret

Thomas Seltzer tar en etterlengtet pause fra jobben som programleder for Trygdekontoret.

Thomas Seltzer
Foto: Erik Dyrhaug / NRK

Etter fem sesonger på TV som programleder for «Trygdekontoret», mener Thomas Seltzer at det er på tide med en pause fra TV-skjermen.

– Det blir godt med en pust i bakken. Det har vært utrolig hyggelig å jobbe med programmet, men det blir fint å få gjøre andre ting også, sier den populære programlederen til NRK.no.

Seltzer sier at han blant annet skal bruke tiden til å jobbe internt i NRK med «strategisk utvikling», men vil ikke ut med flere detaljer.

– Vil lage et mer primitivt Turboneger-album

Seltzer skal også bruke pausen fra TV-skjermen til å gjenforenes med gutta fra Turboneger og spille inn en ny plate i slutten av november.

– Det blir en røff plate. Vi har en visjon om at musikken vår skal bli mer skittent og primitiv. Vi vil tilbake til de klassiske punkrøttene, sier Seltzer om det nye albumet.

– Vi kommer nok også til å farte rundt til New York og England og spille noen konserter, sier han.

Kan bli aller siste sesong

Seltzer tok selv initiativ til å ta en pause fra programmet og sier han ikke helt vet hva som skjer fremover.

– Vi skal ta en pause fra skjermen i hvert fall én sesong. Jeg vet at jeg skal returnere på skjermen til høsten, men jeg vet ikke om det blir likt konsept som tidligere, eller om det blir noe annet, sier Seltzer.

Dermed kan det bety at nåværende sesong av Trygdekontoret kan bli den aller siste.

Neste fredag skal Seltzer og resten av redaksjonen spille inn sesongens siste episode.

Hva tenker du om at dette muligens kan bli den aller siste episoden?

– Det blir en liten fest for å feire med redaksjonen i etterkant, men det blir nok ingen gravøl, sier Seltzer.

– Men om det er noen gråtekoner i 70-årene med svart skaut. som har lyst til å komme og gråte en skvett eller to, så er de mer enn velkomne.

Kulturstrøm

 • Utseld Guns N' Roses-konsert

  Torsdag spelar Guns N' Roses comeback-konsert for eit utseld Valle Hovin, skriv NTB. Etter mange år med uvenskap og trøbbel, har det famøse bandet funne saman igjen. I 2012 var gitarist Slash gjest hos NRKs Ole Torp. Då var han ikkje så gira på å snakke om fortida:

  Gitarist Slash var torsdag gjest i Aktuelt hos Ole Torp. Se hele intervjuet her.
 • Står Cardi B for årets video?

  MTV har presentert lista over dei nominerte til årets musikkvideo-prisutdeling, ifølgje Paper magazine. Rapstjerna Cardi B og ekteparet Beyoncé/Jay-Z (The Carters) leiar med flest nominasjonar. I kategorien årets video er følgjande nominert: Cardi B, Camila Cabello, Bruno Mars, Ariana Grande, The Carters, Childish Gambino og Drake. Les om kvifor Childish Gambinos musikkvideo skaka verda tidlegare i år.

  Cardi B
  Foto: Evan Agostini / AP