Seinfeld returnerer til skjermen

I flere runder har ryktebørsen gått varm når det gjelder comeback-planer for karakterene i Seinfeld.

SEINFELD UNDATED PUBLICITY PHOTO OFCAST OF TV SHOW SEINFELD

Denne gjengen kan få sin retur på TV-skjermen.

Foto: HO / REUTERS

Nå snakkes det igjen om en gjenforening etter at Jerry Seinfeld og Jason Alexander ble observert sammen i januar.

Seinfeld tok selv bladet fra munnen og bekreftet til amerikansk radio at han og Alexander har planer, skriver svenske Aftonbladet.

– Det er et hemmelig prosjekt, sier han i klippet du finner lenke til nedenfor.

Videre var Seinfeld ganske kryptisk, men kunne avsløre at Jason Alexander igjen skulle fylle rollen som George.

– Han husker at han spilte denne rollen, og ble ikke overrasket da jeg spurte om han vil spille George igjen, sier komikeren.

Videre røpet han at Larry David, mannen som skapte serien sammen med Seinfeld og som også er kjent for serien Curb your enthusiasm, også er med denne gang.

Hør hele intervjuet med Seinfeld her (mp3-fil på engelsk), eller se hele intervjuet her.

– Veldig, veldig snart

Seinfeld er ellers knapp i svarene om hva prosjektet skal inneholde, men avslører at fans av serien får se resultatet «veldig, veldig snart».

Dessverre, vil kanskje noen si, trodde Seinfeld at dette kom til å bli engangsforeteelse.

TV-serien «Seinfeld» er en av tidenes mest populære i sitt slag. Den amerikanske situasjonskomedien ble spilt inn i perioden 1989– 1998, men den ruller og går fortsatt på kanaler rundt om i verden.

Jerry Seinfeld skrev serien sammen med sin kreative makker Larry David, en mann George-karakteren skal være løselig basert på.

I det siste har Seinfeld brukt internett som sin arena, blant annet med prosjektet Comedians in cars getting coffee.

Også Julia Louis-Dreyfus, som spilte Elaine, og Michael Richards, som spilte Kramer, ble kjent over hele verden med seriesuksessen.

Louis-Dreyfus er den av skuespillerne som har vært mest aktiv på TV-skjermen etter at serien la ned, og har i det siste vært å se i HBO-serien Veep (Visepresidenten), som du kan her på NRK.no.

Les også: Seinfeld lanserer nettjeneste

Les også: «Seinfeld»-skuespiller er død

Kulturstrøm

 • Gazprom overtar russiske Vkontakte

  Det statlig eide russiske gasselskapet Gazprom tar over det russiske svaret på Facebook, Vkontakte. Kjøpet av det populære sosiale mediet blir sett på som et ledd i myndighetenes ambisjon om å ta kontroll over medier og internett, melder AFP/NTB.

 • Nepal krever tilbake kunst

  Nepal krever å få kunstskatter tilbake fra Vesten. – Vi har tomme templer, altere og pidestaler, skriver nepalske aktivister. Nå ber de museer om å levere tilbake stjålne kulturskatter. Få har meldt seg.

 • Vanity Fair hyller Trier-film

  Vanity Fairs hovedkritiker, Richard Lawson, kårer «Verdens verste menneske» til årets beste film. Lawson beskriver filmen av Joachim Trier, med Renate Reinsve i hovedrollen, som selskapelig, vemodig, stilig og vinnende.

  «Verdens verste menneske» troner øverst på de beste filmene fra 2021, etterfulgt av Oscar-håpene Ryusuke Hamaguchs «Drive My Car» og Jane Campions «The Power of the Dog».

  Verdens verste menneske
  Foto: Oslo Pictures / SF Studios