Seinfeld returnerer til skjermen

I flere runder har ryktebørsen gått varm når det gjelder comeback-planer for karakterene i Seinfeld.

SEINFELD UNDATED PUBLICITY PHOTO OFCAST OF TV SHOW SEINFELD

Denne gjengen kan få sin retur på TV-skjermen.

Foto: HO / REUTERS

Nå snakkes det igjen om en gjenforening etter at Jerry Seinfeld og Jason Alexander ble observert sammen i januar.

Seinfeld tok selv bladet fra munnen og bekreftet til amerikansk radio at han og Alexander har planer, skriver svenske Aftonbladet.

– Det er et hemmelig prosjekt, sier han i klippet du finner lenke til nedenfor.

Videre var Seinfeld ganske kryptisk, men kunne avsløre at Jason Alexander igjen skulle fylle rollen som George.

– Han husker at han spilte denne rollen, og ble ikke overrasket da jeg spurte om han vil spille George igjen, sier komikeren.

Videre røpet han at Larry David, mannen som skapte serien sammen med Seinfeld og som også er kjent for serien Curb your enthusiasm, også er med denne gang.

Hør hele intervjuet med Seinfeld her (mp3-fil på engelsk), eller se hele intervjuet her.

– Veldig, veldig snart

Seinfeld er ellers knapp i svarene om hva prosjektet skal inneholde, men avslører at fans av serien får se resultatet «veldig, veldig snart».

Dessverre, vil kanskje noen si, trodde Seinfeld at dette kom til å bli engangsforeteelse.

TV-serien «Seinfeld» er en av tidenes mest populære i sitt slag. Den amerikanske situasjonskomedien ble spilt inn i perioden 1989– 1998, men den ruller og går fortsatt på kanaler rundt om i verden.

Jerry Seinfeld skrev serien sammen med sin kreative makker Larry David, en mann George-karakteren skal være løselig basert på.

I det siste har Seinfeld brukt internett som sin arena, blant annet med prosjektet Comedians in cars getting coffee.

Også Julia Louis-Dreyfus, som spilte Elaine, og Michael Richards, som spilte Kramer, ble kjent over hele verden med seriesuksessen.

Louis-Dreyfus er den av skuespillerne som har vært mest aktiv på TV-skjermen etter at serien la ned, og har i det siste vært å se i HBO-serien Veep (Visepresidenten), som du kan her på NRK.no.

Les også: Seinfeld lanserer nettjeneste

Les også: «Seinfeld»-skuespiller er død

Kulturstrøm

 • Bond klar for Sæbø

  Sæbø i Ørsta skal være klar for innspillingen av en ny James Bond film, melder TV2. Flere varebiler merket med Pinewood og Movie Makers har ankommet sunnmørsbygda. Pinewood er kjent som innspillingsstudio for James Bond-produksjonene. Flere uavhengige kilder bekrefter overfor TV2 at disse er engasjert i Bond-opptak de nærmeste dagene. I følge kanalen TV 2 har produksjonen fått tillatelse til å stenge av Sæbø sentrum tirsdag og onsdag.

  James Bond filminnspilling Sæbø
  Foto: Rund Sæbønes/Møre Nytt
 • Diop fikk pris

  Regissør Mati Diops "Atlantics" fikk Juryens Store Pris under Cannes Film Festival lørdag kveld. Diop var første svarte kvinne til å bli nominert. Det er den nest-mest prestisjefylte prisen i Cannes etter Gullpalmen.

 • Palme d'Or til Bong Joon-ho

  Bong Joon-ho vant, som første sørkoreaner, hovedprisen, Gullpalmen, under filmfestivalen i Cannes for den kritikerroste svarte komedien 'Parasite', som handler om klasseskille i landet.

  X02520
  Foto: STEPHANE MAHE / Reuters