Hopp til innhold

Seinfeld-gjengen samles

Jerry, George, Elaine og Kramer møtes igjen i neste sesong av «Curb Your Enthusiasm».

Seinfeld-gjengen gjenforenes
Foto: Scanpix

Det avslører Larry David, til det amerikanske nettstedet The Huffington Post.

Larry David, som spiller seg selv i HBO-serien «Curb Your Enthusiasm», var sammen med Jery Seinfeld hovedmannen bak sit-comen «Seinfeld».

Tidenes beste TV-serie?

«Seinfeld» gikk på amerikansk TV fra 1989 til 1998. Serien handler om de fire vennene Jerry (Jerry Seinfeld), Elaine (Julia Louis-Dreyfus), George (Jason Alexander) og Kramer (Michael Richards), som bor i New York.

Larry David og Jerry Seinfeld kalte serien for «a show about nothing».

I 2002 kåret det amerikanske magasinet «TV Guide» «Seinfeld» til tidenes beste TV-serie. «Entertainment Weekley» mente i 2008 at «Seinfeld» er historiens tredje beste serie, etter «The Sopranos» og «The Simpsons».

Jerry Seinfeld og Elaine

Jerry Seinfeld og Elaine Benes

Foto: TV2 / Scanpix

Møtes i sesongfinalen

Larry David startet «Curb Your Enthusiasm» året etter «Seinfeld» gikk av skjermen. Komiserien uten bokslatter er nå ferdig med innspillingene av den syvende sesongen.

Jerry Seinfeld, Jason Alexander, Julia Louis-Dreyfus og Michael Richards vil dukke opp uavhengig av hverandre i de siste fem episodene av sesongen, men en det er først i den siste episoden at de fire møter hverandre.

Dette er første gang siden «Seinfeld» sluttet for 11 år siden kvartetten opptrer i samme show, skriver VG

Larry David

Larry David samler Seinfeld-gjengen i Curb Your Enthusiasm

Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

  • Gleder du deg til Seinfeld-gjenforeningen?



Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.