Se Tramteatret live for siste gang!

Radiodokumentaren presenterer førpremiere på dokumentaren ”Tramteatrets siste sang” og eksklusiv minikonsert med Pelle Parafins Bøljeband som avslører hvor det ble av Leon Latex, Frida Frosk og de andre.

Pelle Parafin

Tramteatret ute på tur, i sine særegne kostymer.

Foto: Privat

35 år etter at Tramteatret ble til er de tilbake i sin egen lekegrind på Chateau Neuf. Den 3. mars opptrer de for siste gang foran publikum med en rykende fersk Bøljeband-låt som avslører hva som har skjedd med Pelle Parafin og de andre siden sist.

Visste du for eksempel at Audun Automat har skiftet kjønn?

Følg med på Radiodokumentarens nettsider for å få vite mer! Vi kommer tilbake med flere avsløringer frem mot forestillingen 3.mars.

Hør klipp fra Tramteatrets nye sang: Så lenge verden består

Pelle Parafins Bøljeband

Kine Hellebust og John Nyutstumo som Randi og Ronni.

Foto: http://www.garvang.no/arne/

Eksklusiv minikonsert

Det blir en forrykende festkveld med Tramteatret i Chateau Neufs storsal med førpremiere på radiodokumentaren "Tramteatrets siste sang".

Tramteatret fremfører et utvalg av sanger fra teaterets ti år lange karriere i en eksklusiv minikonsert. Dessuten spiller de for første og siste gang den splitter nye Bøljeband-låta "Så lenge verden består".

Bøljebandet

Tramteatret oppstod i 1976, og i teatrets formålsparagraf ble det bestemt at de skulle ta de svake og undertryktes parti, og at de skulle nå ut til hele Norges befolkning. Det gjorde de også.

Tramteateret

Tramteatret på gjenforeningsturné i 2003.

Gjennom sine ti leveår produserte de ti LP-plater/kassetter, seks helaftens musikkrevyer, fire TV-serier, 20 radioprogrammer og 200 konserter og turneer over hele landet.


Kanskje aller mest kjent er de for TV-seriene om Pelle Parafins Bøljeband som ble vist i NRK-programmet Halvsju.

"Tramteatrets siste sang" er dokumentaren om menneskene bak teatergruppa som kanskje forandret Norge litt.

Velkommen til festkveld med Tramteatret på Chateau Neuf 3.mars!

Kulturstrøm

 • Lloyd Webber viser musikaler gratis

  På fredag vises«Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat» på Youtube-kanalen «The shows must go on!». Andrew Lloyd Webber byr på en musikal hver uke, som ligger ute i 48 timer, skriver Hollywood Reporter. «Jesus Christ Superstar» og«By Jeeves» er to av de neste musikalene ut.

 • Gjenskap ditt maleri hjemme

  The Getty Museum i Los Angeles ber folk om å gjenskape malerier med ting de kan finne hjemme. De utfordrer kunstfans til å legge ut bilder av seg selv og gjenskape sine favorittkunstverk. Folk svarer med mye entusiasme og oversvømmer sosiale medier med sine unike kunstneriske tolkninger. Se flere "verk" her. #betweenartandquarantine

  #Betwennartandquarantine
  Foto: The Getty Museum
 • – Flere bygg bør bevares

  Rehabilitering av bygg fremfor å bygge nytt er det beste klimatiltaket for byggebransjen. Det viser ny Sintef-rapport. Forsker Marianne Kjendseth Wiik har gått gjennom livsløpsanalyser for over 120 norske byggeprosjekter, skriver Arkitektnytt.

  Siste dag for Deichman bibliotek i Hammersborg
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix