NRK Meny
Normal

«Hallo-Ragnhild» rørt over alle hilsenene

– Tusen takk for alle gode ord dere har sendt meg, det varmer. Takk, takk! sier en rørt Ragnhild Sælthun Fjørtoft etter at tusenvis av hilsener kom inn på Facebook.

– Tusen takk for alle gode ord dere har sendt meg, det varmer. Takk, takk! Se en rørt Ragnhild Ragnhild Sælthun Fjørtoft takke for alle hilsener hun fikk på Facebook her.

RØRT RAGNHILD: Ragnhild Sælthun Fjørtoft er rørt over alle hilsenene i kjølvannet av at hun nå skal takke av i NRK.

Ragnhild Sælthun Fjørtoft

KANALVERT-PIONEER: Ragnhild Sælthun Fjørtoft fra tidlige dager i fjernsynet.

Foto: Håkon Messel / Håkon Messel, NRK

Ragnhild Sælthun Fjørtoft har sin siste arbeidsdag som kanalvert i NRK førstkommende fredag.

Ragnhild, stemmen din og ansiktet ditt har vært en del av oppveksten og hverdagen min helt siden du begynte i NRK det samme året som jeg begynte med bleier. Du har vært der hele livet mitt, nesten som en del av familien, og det blir både rart og litt vemodig å ikke skulle se og høre deg på skjermen mer, men du har jaggu gjort deg fortjent til en aldeles herlig pensjonisttilværelse. Lykke til, og alle slags gode ønsker videre på din vei

Bjørnar Andre Haveland / Facebook

I går la NRK ut bilder av hele Norges hallodame med teksten: «Se godt på denne damen! Om få dager ser du henne på skjermen for siste gang, for nå blir hun pensjonist. Ragnhild Sælthun Fjørtoft begynte som kanalvert i NRK i 1969 og har sin siste sending på NRK1 fredag 6. juni.»

Å nei!! nrk blir ikke det samme uten denne koselige damen! Husker jeg alltid ble så glad når hun presenterte barne-tv når jeg var liten! Sukk lykke til i den nye tilværelsen iallefall!

Katrine Brendeland / Facebook

Overveldende respons

Posten fikk overveldende respons med over 22.222 likes. Den har hittil blitt delt over 400 ganger og nesten 1300 personer har kommentert den med hyggelige hilsener til NRKs mangeårige programvert.

Selv er Ragnhild Sælthun Fjørtoft overveldet og rørt over all responsen hun har fått.

– Jeg blir så overveldet og rørt og føler slik trang til å takke. Jeg skulle gjerne ha svart hver og en, men det rekker jeg ikke, sier hun i sin Facebookhilsen.

Spørsmålet alle stiller

Fjørtoft var i dag ikke tilgjengelig for kommentar utover videohilsenen du kan se øverst i saken.

Fredag, hennes siste arbeidsdag i NRK, kan du imidlertid lese et stort intervju med henne her på NRK.no.

Imens kan du se henne svare på det alle lurer på i videoen nedenfor:

Video Kanalvert Ragnhild Sælthun Fjørtoft avkrefter mytene

SPØRSMÅLET ALLE STILLER: Se «Hallo-Ragnhild» svare på det alle lurer på.

Kulturstrøm

 • Utseld Guns N' Roses-konsert

  Torsdag spelar Guns N' Roses comeback-konsert for eit utseld Valle Hovin, skriv NTB. Etter mange år med uvenskap og trøbbel, har det famøse bandet funne saman igjen. I 2012 var gitarist Slash gjest hos NRKs Ole Torp. Då var han ikkje så gira på å snakke om fortida:

  Gitarist Slash var torsdag gjest i Aktuelt hos Ole Torp. Se hele intervjuet her.
 • Står Cardi B for årets video?

  MTV har presentert lista over dei nominerte til årets musikkvideo-prisutdeling, ifølgje Paper magazine. Rapstjerna Cardi B og ekteparet Beyoncé/Jay-Z (The Carters) leiar med flest nominasjonar. I kategorien årets video er følgjande nominert: Cardi B, Camila Cabello, Bruno Mars, Ariana Grande, The Carters, Childish Gambino og Drake. Les om kvifor Childish Gambinos musikkvideo skaka verda tidlegare i år.

  Cardi B
  Foto: Evan Agostini / AP