Hopp til innhold

Se NRKs høstlansering direkte her

I formiddag presenterte NRK høstens tv-satsinger direkte. Se sendingen her.

Høstlansering, NRK 2014. Hovedpresentasjonen

SE HØSTLANSERINGEN HER: Se NRK presentere høstens tv-satsinger direkte i et show fra Marienlyst. Programledere er Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave.

Høsten er høytid for de store tv-satsingene, og i formiddag presenterer NRK hva statskanalen skal fylle sine tre kanaler med de kommende månedene.

Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave leder showet fra Marienlyst som du kan se direkte i videovinduet over fra kl 11.15.

DIREKTESENDINGEN ER OVER. SE DEN IGJEN I VIDEOVINDUET.

«Da KORK kom til bygda», dramathrilleren «Øyevitne», ny sesong av «Lilyhammer» og musikkonkurransen «The Hit» er blant statskanalens store satsinger i høst.

LES OGSÅ:

Disse artistene er med i The Hit

STJERNETUNGT: Jørn Hoel, Trine Rein, D.D.E. (her ved Bjarne Brøndbo), Alexander Rybak, Atle Pettersen og Helene Bøksle er blant artistene som er med i NRKs nye musikkreality «The Hit».

Foto: Berit Roald, Ned Alley, Heiko Junge, Fredrik Varfjell, Stian Solum Lysberg, Ned Alley / Scanpix

Kulturstrøm

  • Gåte er fornøyd, men spente

    Til NRK sier Gåte at de er fornøyde med plasseringen de har fått i sin semifinale, men at de samtidig er spente på stemningen i salen etter Israels opptreden.

    Tidligere tirsdag ble det kjent at Norge opptrer rett etter Israel i den andre semifinalen i Malmö 9. mai. EBU har fått kritikk fra flere hold for å la Israel delta.

    Jim Ødegård Pedersen, leder folkejuryen Adresse Malmö, tror det kommer til å gå bra. Men sier at Israels bidrag ikke er det enkleste å opptre etter i år. Også han er spent.

  • Madonna avslutter turné med stor gratiskonsert

    Madonna skal holde en enorm gratiskonsert på Copacabana i Rio de Janeiro 4. mai som avslutning på Celebration-turneen som startet i oktober.

    På Madonnas nettside omtales konserten som hennes «største show hittil». Den er en «takk til fansen for å ha feiret musikken hennes i mer enn fire tiår».

    Madonna
    Foto: Evan Agostini / AP