NRK Meny
Normal

Se Kulturnytts fredagspanel live

Se Vetle Lid Larssen, Marie Simonsen og Hilde Sandvik diskutere Justin Bieber og Unni Askeland i Kulturnytts fredagspanel.

Vetle Lid Larssen, Marie Simonsen og Hilde Sandvik diskuterte Justin Bieber, Unni Askeland og Hans Rotmo i Kulturnytts fredagspanel.

Fra og med denne fredagen kan du ikke bare høre, men også se, programleder Thomas Alvarstein Owe dissekere ukas heteste kultursaker i firspann med sine tre panelgjester.

Thomas Alvarstein Owe

Kulturnytts programleder Thomas Alvarstein Owe gleder seg til å vise fram Fredagspanelet.

Ukas gjester var forfatter Vetle Lid Larssen, Dagbladet-kommentator Marie Simonsen og kultur- og debattredaktør Hilde Sandvik i Bergens Tidende.

Videovinduet over viser Kulturnytt-sendingen på NRK P2 – etter mønster fra Dagsnytt atten-sendingene på fjernsyn.

– Det er god stemning og ofte høy temperatur under fredagspanelet, så det er gøy å vise fram hvordan det kan se ut, sier Alvarstein Owe.

Ukas heteste saker

Fredagspanelet tok i dag stilling til om Bieber fortsatt kan være et forbilde for unge tenåringsjenter etter at han ble pågrepet for grisekjøring i påvirket tilstand.

Og kunstner Unni Askeland får naturlig nok oppmerksomhet hos fredagspanelet etter at hun lagde en film med en person som feilaktig ga seg ut for å være drapsmann.

Panelgjest Hilde Sandvik poengterer at Unni Askeland under et kunstprosjekt i 2012 satt naken på en stol og ropte «failure» i sju minutter.

– Kanskje det var to år for tidlig?, spør hun.

Følg Fredagspanelet live i videovinduet over fra ca kl. 17.14.