Hopp til innhold

Se Jon Almaas parodiere Pål Gordon Nilsen

Knut Nærum har vanskelig for å holde seg når Jon Almaas presenterer oppgavene som Pål Gordon Nilsen. Dette får du ikke se i kveldens Nytt på Nytt.

Jon Almaas parodierer Pål Gordon Nilsen i Nytt på Nytt.
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Klikk på bildet for å se hvordan Egil Hegerberg og Knut Nærum reagerer på Jons parodi.

Hver uke klippes Nytt på Nytt ned for passe sendetiden på en halv time. Dermed kan det være mange godbiter som aldri når TV-skjermen.

I dag kan vi gi deg et bonusklipp som ble for langt for sendingen. Ikke dermed sagt at det ikke er bra nok. Her er det Jon Almaas som parodierer NRK-kollega Pål Gordon Nilsen i NRK-sporten. Se klippet ovenfor.

Tøffet seg mot Stenvold og tapte

Det er ikke første gang Almaas legger seg ut med NRK-kolleger. I fjor tøffet han seg overfor Ingerid Stenvold og veddet om hvem som ville komme først i mål i Birkebeinerrennet.

Det var en duell Almaas tapte, og han måtte ta en strafferunde gjennom Nordmarka med Stenvold på slep i pulk (se video og bildegalleri her)

Gripe-ski eller gli-ski?

Det skal også handle om smøring i kveldens Nytt på Nytt, nærmere bestemt skismøring.

For hadde det ikke vært bedre om man hadde en gripe-ski og en gli-ski, undrer Knut Nærum og Egil Hegerberg, som er gjest i kveldens program.

Se klippet her:

«Bare» Egil Hegerberg og Knut Nærum i Nytt på Nytt
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Klikk på bildet for å se video.

Merk deg at sendingen i kveld begynner 19:55 på NRK1 på grunn av OL. Vil du se Jon Almaas og co til vanlig tid, 20:55, kan du skru på NRK3. I tillegg kan du selvsagt Se Nytt på Nytt i Nett-TV

Kulturstrøm

 • Tupac-mistenkt siktet for drap

  Politiet i Las Vegas har arrestert en mann mistenkt i drapssaken etter at Tupac ble skutt og drept i 1996, melder nyhetsbyrået Associated Press. Han er siktet for drapet.

  Mannen har selv innrømmet i intervjuer og i en egen selvbiografi fra 2019 at han var i bilen da skuddvekslingen skjedde, skriver NTB.

  Tupac var bare 25 år da han døde.

  Tupac Shakur var også kjent som 2Pac og etter hvert Makaveli – og solgte over 80 millioner album på den tida da folk kjøpte fysiske plater.

  Han var involvert i flere skyteepisoder og var en del av konflikten mellom rapperne på øst- og vestkysten av USA.

  Tupac
  Foto: AP / NTB