NRK Meny
Normal

Se John Carew som skurk i canadisk film

John Carew gjør sin skuespillerdebut som skurk i to spillefilmer i 2015.

John Carew

DEBUT: Carew spiller karakteren Robert i «Dead of Winter». Lite er kjent om nordmannens rolle, men traileren tyder på at den tidligere fotballspillerens spiller filmens skurk.

Foto: Skjermdump

Etter å ha lagt fotballskoene på hylla i 2013 har Carew spilt i flere reklamefilmer, vært fotballekspert for TV 2 og jobbet som modell.

I år debuterer den tidligere landslagsspissen i to spillefilmer, den canadiske thrilleren «Dead of Winter» og norske «Høvdinger».

Traileren til den canadiske filmen har ligget ute i en måned, men så langt har bare blitt sett i underkant av 400 ganger på Youtube.

Ifølge Side 2 handler filmen om en vennegjeng i Colorado som deltar i en skattejakt som etter hvert utvikler seg til å bli et spill om liv og død.

Filmen har premiere i Norge i oktober.

Spiller gangster i norsk film

I «Høvdinger» spiller John Carew den engelskspråklige gangsterbossen Igor. Filmen er regissert av Irasj Asanti og har premiere 17. juli på norske kinoer.

Tidligere har Carew uttalt til VG at han først og fremst er skuespiller på hobbybasis.

– For meg er det noe jeg bare har hoppet uti som jeg syns er morsomt og spennende å holde på med. Sammen med mye annet jeg gjør. Når jeg gjør noe er jeg 100 prosent dedikert, men jeg har ingen spesielle ambisjoner.

Carew har spilt for internasjonale storklubber som Valencia, Lyon og Aston Villa før han avsluttet proffkarrieren med et opphold i West Ham. Spissen spilte 91 landskamper og scoret 24 mål for Norge.

Les også:

Kulturstrøm

  • Superstjerner på sykebesøk

    Soullegenden Stevie Wonder og borgerrettsforkjemperen Jesse Jackson er blant dem som har besøkt alvorlig syke Aretha Franklin denne uken. Også Franklins tidligere ektemann Glynn Turnman har besøkt souldronningen i hjemmet hennes i Detroit.

  • «9 to 5»-oppfølger

    Skuespillerveteran Jane Fonda bekrefter ifølge People.com at det kommer en oppfølger til filmklassikeren «9 to 5» fra 1980, med Fonda selv, Lily Tomlin og Dolly Parton i rollene.

    Lily Tomlin, Jane Fonda and Dolly Parton laugh at special editon DVD release party of "9 to 5" in Hollywood
    Foto: Fred Prouser / Reuters