NRK Meny
Normal

Se Fredrik Skavlan få juling av MMA-stjerne

Fredrik Skavlan yppet seg på Twitter mot svensk kampsportmester. Se hvordan dét gikk!

Se hvordan det gikk da Fredrik Skavlan tok imot utfordringen fra Alexander «The Mauler» Gustafsson og møtte MMA-bryteren i ringen i Stockholm.

– Hva kan du om MMA egentlig? spurte den svenske kampsportstjernen Alexander «The Mauler» Gustafsson eplekjekt da Fredrik Skavlan takket ham via Twitter for at han ville være gjest i studio.

– Mer enn du tror! svarte den norske tv-verten, før utfordringen fra Gustafsson kom:

Fredrik Skavlan i ringen

GJØR SEG KLAR TIL DYST: Fredrik Skavlan før brytekampen med «The Mauler».

Foto: NRK

– Jaha? Kom innom Allstars i Hagagatan 31, så får du vise hva du kan!

Fredrik Skavlan tok dermed med seg sin reporter Niklas Källner og møtte «The Mauler» i ringen.

Resultatet ser du i videovinduet over.

– Som å bli påkjørt av et godstog

– Dette skulle være en researchkamp, ettersom «The Mauler» er vår gjest på fredag. Jeg husker bare at det var veldig vondt og veldig uverdig, sier en mørbanket Fredrik Skavlan til NRK.no i etterkant av ringflørten med Gustafsson.

MMA-utøveren (se faktaboks) er blant gjestene i Skavlans sesongpremiere førstkommende fredag.

– Selv om det ikke ser så dramatisk ut, så var det å møte ham i buret som å bli påkjørt av et godstog i sakte fart, fortsetter programlederen.

Fredrik Skavlan får fredag også besøk av brødrene Vegard og Bård Ylvisåker, som skal framføre sin nye Stargate-produserte låt «Trucker's Hitch» live.

Skavlan ser du på NRK1 eller via tv.NRK.no fredag kl 21.25.

Fredrik Skavlan vs «The Mauler»

MØRBANKET: Fredrik Skavlan sammen med «The Mauler» i ringen i Stockholm. På bakken reporter Niklas Källner.

Foto: Jakob Vastamäki
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Kulturstrøm

 • Skryt til «Mission Impossible»

  Den nye «Mission Impossible»-filmen, som delvis er spelt inn i Noreg, får skryt av internasjonal presse. Det skriv VG. Rolling Stone Magazine, Los Angeles Times og Entertainment Weekly er blant dei som rosar filmen. Scena der Tom Cruise heng og dinglar utfor Preikestolen får mykje merksemd. Men Noreg er ikkje nemnt i filmen; fjellplatået er lagt til India.

  MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT
  Foto: Paramount Pictures
 • Spillerom direkte frå Moldejazz

  Spillerom, NRK P2 sitt musikkprogram, sender live frå Moldejazz denne veka. I dag byr dei på live musikk og fuglekikking med hovudartisten Maria Schneider.

  Vi sender direkte fra Alexandraparken i Molde, der Moldejazz er i full gang. Programleder Tine Skolmen får besøk av aktuelle gjester og festivalmusikere på scenen. Dagens liveband: Ensemble Eliassen.
 • Ny studie om kvinner i film

  Mannlege kritikarar er meir skeptiske til filmar med kvinner i, enn kva kvinnelege kritikarar er, skriv The New York Times. Det viser ein ny studie frå San Diego State University. Studien tar for seg kritikkar publisert på nettstaden Rotten tomatoes. Forskarane finn at kvinnelege kritikarar i gjennomsnitt gir filmar med kvinner i ei vurdering på 74 prosent, medan dei mannlege kritikarane gir 62 prosent i gjennomsnitt til dei same filmane(stjerner og terningkast er gjort om til prosent i studien).