Se deLillos live på NRK.no!

I dag spiller deLillos sesongens siste kontorkonsert på Manglerud politistasjon. Konserten kan du se direkte her på NRK.no.

Video Kontorkonserten med SELVESTE deLillos

Se kontorkonserten med deLillos kl. 14.15.

Det tikket raskt inn med søknader da NRK for et par uker siden spurte hvilken arbeidsplass i Oslo eller Akershus som ville ha en kontorkonsert med selveste deLillos.

Vinneren denne gangen ble Manglerud politistasjon i Oslo, og der skal bandet spille konsert på taket for en mengde ivrige ansatte.

Kontorkonserten, som arrangeres av NRK og MIC Norsk Musikkinformasjon, blir sendt direkte på NRK.no og på P2 i dag kl. 14.15.

Ingen planer om å gi seg

I fjor feiret bandet 25-årsjubileum siden debutalbumet Suser avgårde. De ga også ut et nytt album, Trist å være glad, som ble spilt inn i legendariske Abbey Road Studios i London.

Bandet ble nominert til Spellemannprisen 2010 i kategorien beste popgruppe.

Selv om de har en lang karriere bak seg, har deLillos sagt at de har ingen planer om å gi seg med det første.

NETT-TV: Se kontorkonsert med Odd Nordstoga, Susanne Sundfør, Katzenjammer, Jarle Bernhoft og flere artister her!

Kulturstrøm

 • Vanity Fair hyller Trier-film

  Vanity Fairs hovedkritiker, Richard Lawson, kårer «Verdens verste menneske» til årets beste film. Lawson beskriver filmen av Joachim Trier, med Renate Reinsve i hovedrollen, som selskapelig, vemodig, stilig og vinnende.

  «Verdens verste menneske» troner øverst på de beste filmene fra 2021, etterfulgt av Oscar-håpene Ryusuke Hamaguchs «Drive My Car» og Jane Campions «The Power of the Dog».

  Verdens verste menneske
  Foto: Oslo Pictures / SF Studios
 • «Den fineste Chevy'n» mest spilt

  Spotifys årsoppsummering kom ut i går og «Den fineste Chevy'n» av Halva Priset med Maria Mena toppet listen over de mest spilte låtene på norsk Spotify. Sangen slår blant annet Olivia Rodrigos «Drivers License», som er nummer to på den norske listen, men den mest spilte låten globalt. «Stay» med The Kid LAROI og Justin Bieber, som er produsert av blant annet norske Cashmere Cat, kommer på tredjeplass.

  Av mest strømmede artister topper Justin Bieber listene her til lands, etterfulgt av Tix og The Weeknd.

 • Klassekampen får mest pressestøtte

  Klassekampen får drøyt 43,2 millioner kroner i produksjonstilskudd av Medietilsynet i år. Totalt får 148 aviser 370 millioner kroner i pressestøtte av tilsynet. Av avisene som mottar støtte i år, er fem av dem nye mottakere. (NTB)