NRK Meny
Normal

Se Adele synge karaoke i bilen

James Cordens populære «Carpool Karaoke» får besøk av Adele. Se video!

Den populære sangeren Adele tok internett med storm da hun lanserte sin nye singel «Hello», mot slutten av 2015. Det påfølgende albumet, «25», ble også en salgssuksess.

Nå opptrer hun i James Cordens faste sketsj «Carpool Karaoke», som er tilknyttet programmet The Late Late Show på den amerikanske tv-kanalen CBS.

Ideen med videoen er at Corden plukker opp kjente artister og synger karaoke med dem i bilen. Justin Bieber er en av gjestene som har dukket opp i innslaget.

I løpet av bilturen synger Adele og Corden selvfølgelig «Hello». De tar seg også tid til en annen Adele-hit, nemlig «Someone Like You».

Litt av poenget med bilturen er å høre hvordan artisten som plukkes opp synger andres låter. Niki Minaj har allerede vært ute på Twitter og lovprist Adeles versjon av låten hun laget med Kanye West, «Monster».

Laster Twitter-innhold

27-åringen røper også at hun har vært en stor Spice Girls-fan, og sammen med Corden gjør hun en overbevisende «Wannabe».

Adele kommer til Telenor Arena 1. mai.

Kulturstrøm

 • Står Cardi B for årets video?

  MTV har presentert lista over dei nominerte til årets musikkvideo-prisutdeling, ifølgje Paper magazine. Rapstjerna Cardi B og ekteparet Beyoncé/Jay-Z (The Carters) leiar med flest nominasjonar. I kategorien årets video er følgjande nominert: Cardi B, Camila Cabello, Bruno Mars, Ariana Grande, The Carters, Childish Gambino og Drake. Les om kvifor Childish Gambinos musikkvideo skaka verda tidlegare i år.

  Cardi B
  Foto: Evan Agostini / AP
 • Framførte Bowie-låt for første gong

  Maria Schneider, hovudartist på Molde jazzfestival, spelte ein David Bowie-låt då ho opna festivalen i går, skriv VG. «Sue (Or in a Season of Crime)» var med på plata «Blackstar» som kom ut to dagar før Bowie døydde i 2016. Schneider medverka som komponist til plata. Låten har aldri blitt framført live før. Jazzmusikaren har tidlegare vunne fem Grammy-prisar.

  Maria Schneider. Moldejazz 2018
  Foto: Ann Eli Nøsen / NRK
 • Siri Aurdals skulpturer reiser ut

  81-åringen får sitt internasjonale gjennombrudd nå. «Siri Aurdal gjør enestående comeback i kunstverden.» Det skrev Svenska Dagbladet da Malmö konsthall åpnet den hittil største utstillingen til den norske skulptøren. Den 20 x 40 meter store installasjonen «Continuum» er laget av samme type rør som ble anvendt i den norske oljeindustrien på 60-tallet. Siri Aurdal skapte også stor oppmerksomhet med en annen gigantisk skulptur skapt av industrirør på den Nordiske Paviljongen under den biennalen i Venezia i fjor. Hun er også aktuell med en utstilling på Skissernas museum i Lund i Sverige. Utstillingene er åpne til slutten av august.

  Skulptur av Siri Aurdal på Malmø kunsthall
  Foto: Helene Toresdotter