Hopp til innhold

Sarah Natasha Melbye: – Er Snømonsteret to personer?

Hvem kan de gjenværende maskene være? Allerede nå røper Melbye hvilke hint hun la spesielt merke til i lørdagens sending.

Smilende kvinne med mørkt hår foran lilla bakgrunn

HEKTA: Sarah Natasha Melbye, programlederen i Maskoramapodkasten, er hekta på Maskorama.

Foto: NRK

– Dette må da ha vært noen av de beste sangprestasjonene så langt! Veldig mye bra. Men jeg synes de var gniene på hintene, sier Sarah Natasha Melbye.

Hun er programleder i Maskoramapodkasten, i tillegg bruker hun mesteparten av fritiden sin til å finne ut hvem som skjuler seg bak maskene.

I kveld var Abid Raja som måtte «snu seg rundt» og vise sitt sanne jeg.

Men sirkuset er ikke over for han ennå, for han skal nemlig gjeste podkasten.

– Jeg gleder meg til å spørre Abid hvordan lårmusklene hans har vært de siste ukene! For det må ha tatt på å gå og danse i den stillingen hver lørdag. Jeg skal ikke utfordre ham i 90-graderen.

Grubler på Nøkkens hint

I likhet med flere Maskorama-hekta nordmenn satt Melbye i publikumssalen og fulgte med på kveldens sending med argusøyne.

Hvilke hint bet hun seg spesielt merke på lørdag, og hvorfor?

– Jeg grubler på Nøkkens hint om at hun sist uke sang på farsmålet, altså norsk. Aleksandra Joner og Triana Iglesias har begge norsk far og utenlandsk mor. Men de er jo ikke alene.

Hun legger videre til at det er noen hint som har gjort henne enda sikrere på hvem som skjuler seg bak maska til Snømonsteret.

– Forrige lørdag hadde han kort krøllete hår. Denne uken hadde han langt hår. Jeg begynner å lure på om de lurer oss dobbelt denne gangen. Det har vært mange referanser til 2 her. To iskrem, to fyrstikkmenn, tallet to i romertall ... kan Snømonsteret rett og slett være to personer?

Vil det diskuteres i podkasten?

– Dette skal vi definitivt diskutere i podkasten. Og vi kan få mer å bryne oss på med Snømonsteret. For vi skal ha med en seer i morgen som har en helt annen teori her.

Et nytt eksklusivt hint blir levert og det skremmer vettet av Emil Gukild som er gjest. Hør også hva Abid Raja sier når Tinashe Williamson ber han ta en trall.

Et nytt eksklusivt hint blir levert og det skremmer vettet av Emil Gukild som er gjest. Hør også hva Abid Raja sier når Tinashe Williamson ber han ta en trall.

Kulturstrøm

 • KORK-dirigent Petr Popelka til Wiener Symphoniker

  KORKs avtroppende sjefdirigent Petr Popelka er utnevnt til ny sjefdirigent i Wiener Symphoniker, et av verdens absolutte topporkestre.

  Popelka har en raskt stigende karriere, men KORK var hans første orkester som sjefdirigent. - Vi er stolte av å ha vært Popelkas første orkester. Denne overgangen er som Glimt-trener Knutsen skulle gått rett til Ajax, sier orkestersjef Rolf Lennart Stensø.

  Popelka avslutter samarbeidet med KORK med turné til Tsjekkia i juni.

  Petr Popelka
  Foto: NRK