Sånn har du aldri sett Harry Potter

Harry Potter kaster klærne i den siste filmen om den populære magikeren, bare for å avsløre en blonde-BH. Se traileren her.

Fra den foreløpig siste traileren til «Harry Potter og dødstalismanene»

– Se bort, jeg er skrekkelig, utbryter Harry når vi får se ham i dameundertøy. Men er det egentlig Harry?

Foto: Skjermdump Youtube/Warner Bros.

Hyppigheten på trailere fra den siste Harry Potter-filmen begynner å ta seg opp nå som premieredatoen nærmer seg.

«Harry Potter and the Deathly Hallows», eller «Harry Potter og dødstalismanene», som filmen heter på norsk, er basert på den siste boken i trollmannsuniverset, men den spennende avslutningen er delt opp i to filmer.

Det er knyttet stor spenning blant fansen til hvordan den siste boka kommer til å framstå på filmlerretet, og det er sluppet flere trailere allerede.

Men i den siste traileren får vi i tillegg se magikeren i kvinneklær. De som kjenner historien i boka vet at dette egentlig ikke er en ny, frekk side av Harry, men en av vennene hans som er forvandlet til gutten med magiske evnene, nærmere bestemt jenta Fleur.

SE TRAILEREN HER:

– Se bort, jeg er skrekkelig

Det hele er et triks for å unngå at den onde Lord Voldemort ikke finner Harry. Dermed drikker han og vennene en trylledrikk som forvandler dem alle til Harry. Eneste aber er at de fremdeles har på seg sine egne klær, og derfor må de kle av seg og ta på like klær. Det er i denne seansen vi får se Harry i Fleurs undertøy.

Fleur, som er forlovet med Bill, Rons storebror, liker slett ikke å være i Harrys kropp og utbryter:

– Se bort, jeg er skrekkelig.

Som NRK.no skrev om tidligere , er det mye spenning knyttet til filmatiseringen av boka, blant annet Harry Potters jakt på de resterende malacruxene, samt hvordan trollmannslærlingen og Voldemorts endelige kamp kommer til å se ut på det store lerretet.

Første del av den siste filmen kommer har norsk premiere 19. november. Andre del av den store finalen, som også kommer i 3D, får ikke norsk premiere før 15. juli 2011.

Kulturstrøm

 • Billie Eilish: – Skummelt

  Billie Eilish fekk internettet til å eksplodere då ho delte bilde av seg sjølv i tettsittande korsettar. No snakkar ho ut om korleis det var å sjå reaksjonane.

  – Det fekk meg til å ikkje ville dele og publisere bilde igjen, innrømmer ho.

 • Erik Poppe lager film om Quisling

  Regissør Erik Poppe og filmselskapet Paradox skal lage spillefilm om landssvikeren Vidkun Quisling, og får 18 millioner kroner i produksjonsstøtte fra Norsk Filministitutt. Filmen skal ta for seg tiden fra frigjøringen fram til Quisling ble henrettet.

 • En strålende film fra ville vesten

  Kinoklare «First Cow» tar oss til et barskt miljø med nybyggere og pelsdyrjegere i 1800-tallets Oregon. – En nydelig film, med kloke, morsomme og rørende observasjoner av myke menn i Det ville vesten, skriver filmanmelder Birger Vestmo. (Terningkast 6)

  Fra filmen "First Cow"
  Foto: Allyson Riggs / A24 Films