Hopp til innhold

Ryktet som aldri dør

Igjen blir det satt en dato for når Guns N' Roses-albumet «Chinese Democracy» skal komme.

Axl Rose

- Hey! Når skal «Chinese Democracy» egentlig komme, Axl Rose?

Foto: REUTERS/Darren Staples / Scanpix/Reuters

Tror du plata kommer? Kommenter nederst i artikkelen!

I årevis er det blitt skrevet utallige artikler og notiser om plata som det allerede er blitt lekket en rekke låter fra over verdensveven. Og stadig er det blitt satt nye datoer for når Guns N’ Roses-albumet «Chinese Democracy» skal komme. Det finnes til og med egne nettsteder som kun omhandler denne plata.

Det er nå 15 år siden forrige plate fra bandet til Axl Rose, der han nå er eneste gjenværende medlem, kom. Det var «The Spaghetti Incident», som kom i 1993.

25. november?

Denne gangen sier ryktet, i følge Rolling Stone , at plata vil komme 25. november. Men ikke for alle, for albumet vil ikke komme i vanlige platebutikker før senere. Først skal den selges eksklusivt i butikkjeden Best Buy, som har over 1000 butikker i seks land.

For en tid tilbake skal bandets manager, Andy Gould vært på et arrangement og latt 900 Best Buy-ansatte få høre tre av låtene på plata. Dette var det mange som tok opp med mobiltelefonene sine, for så å spre lyden på internett.

Filmmusikk?

Dermed spredte den relativt dårlige lyden og ryktet om den nye datoen seg gjennom diverse diskusjonsforum.

Der heter det også at en av låtene fra den lenge annonserte plata («If the world») vil bli å finne på soundtracket til den kommende filmen Body of Lies, med Leonardo DiCaprio og Russell Crowe.

Filmen skal ha premiere i USA i oktober og i Norge i november.

I følge Rolling Stone skal dette ryktet nå ha så mange vitner at de tror det denne gangen må være sant. Men ingen vil vel tro på dette før det faktisk kommer en pressemelding fra et plateselskap?

Tror du denne plata noensinne kommer i salg? Kommenter her:

Kulturstrøm

 • Skuespiller Shannen Doherty er død

  Skuespilleren som er mest kjent for sin rolle som Brenda Walsh i Beverly Hills 90210 er død.

  Hun ble 53 år gammel etter flere års kamp mot kreft.

  Shannon Doherty
  Foto: AFP
 • Fitness-guru Richard Simmons er død

  Fitness-guru Richard Simmons er død, det melder flere amerikanske medier. Han ble funnet død i sitt eget hjem. Han var også kjent for å være stemmeskuespiller og radiovert.

  Richard Simmons
  Foto: Richard Shotwell / AP
 • Ny «Euphoria»-sesong spilles inn på nyåret

  Etter måneder med spekulasjoner er det endelig bestemt at det blir en ny sesong av braksuksessen «Euphoria», skriver NTB.

  Ungdomsserien har blitt en av verdens mest populære TV-serier de siste årene. Det er tre år siden forrige sesong ble lansert.

  Nå skriver Hollywood Reporter produksjonen av en ny sesong går i gang i januar 2025.