Normal

Rybak: - I dag føler jeg meg svensk

Alexander Rybak fikk ungjentene til å hyle og satte publikumsrekord da han gjestet det populære svenske programmet «Allsång på Skansen».

Video nsps_upload_2009_7_15_18_0_1_788.JPG
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

VIDEO: Alexander Rybak satte allsangrekord i Sverige.

Hver sommer i 30 år har programmet «Allsång på Skansen» blitt vist på Sveriges Television.

MGP-vinneren var trekkplasteret og den store helten i onsdagens program.

- I dag føler jeg meg rett og slett svensk, sa Alexander Rybak til de 21.000 publikummerne som hadde tatt turen ut til Skansen i Stockholm.

Blant de andre musikalske gjestene var Elisabeth Andreassen og Larz Kristerz, som vant programmet «Dansbandkampen» i fjor.

Rybak på Skansen
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

VIDEO: Se hele allsangen med Alexander Rybak i «Allsång på Skansen».

Kulturstrøm

 • Kinesisk sinne over svensk satire

  Et humorinnslag på SVT har opprørt den kinsesiske ambassaden. I en uttalelse på ambassadens nettsider kreves det at den svenske allmennkringkasteren ber om unnskyldning for innslaget som ble vist i satireprogrammet «Svenska Nyheter» fredag kveld, skriver SVT Nyheter. Innslaget beskrives som rasistisk og hetsende. Redaktør for SVTs underholdningsavdeling, Thomas Hall, sier de ikke føler at de har gjort noe galt. Den kinesiske ambassaden har foreløpig ikke gitt noen uttalelse til SVT Nyheter.

 • Unike opptak av John Lennon

  Et videoopptak viser John Lennon og George Harrison spille «How Do You Sleep» i Lennons Ascot Sound Studios i 1971. Videoopptakene deles i forbindelse med nyutgivelsen av John Lennons ikoniske album «Imagine» fra samme år, skriver The Rolling Stone.

 • Storslått kostymedrama på NRK TV

  Den britiske dramaserien «Vanity Fair» er basert på 1800-tallsklassikeren av William Makepeace Thackeray om den unge, smarte og ambisiøse Becky Sharpe. Hun vokser opp i den fattige delen av London, men vil ut av et liv i fattigdom og begynner å klatre opp den sosiale stigen sammen med sin beste venn, Amelia.

  Becky Sharp vokser opp i den fattige delen av London. Hun vil ut av et liv i fattigdom og begynner å klatre opp den sosiale stigen sammen med sin beste venn, Amelia.