NRK Meny
Normal

Stones-konsert flyttes

Dyrevernere i Beograd ble hørt.

Galopphester i Beograd
Foto: www.hipodrom.tk

Les også: Doper hester for Stones

Les også: Stones til Norge

Alt om The Rolling Stones!

En konsert med The Rolling Stones som var planlagt på en galloppbane i Beograd blir flyttet. Dyrevernere kritiserte Rolling Stones for å arrangere konsert et sted der 300 hester står på stall.

Kritikerne ble hørt

Men nå har kritikerne blitt hørt, og konserten flyttes ut, melder BBC .

Konserten skulle finne sted i Beograds Hioppodrome 14. juli, men blir isteden flyttet til en offentlig park i den serbiske hovedstaden.

Det er blitt solgt over 80.000 billetter til konserten som er en del av A Bigger Bang-turnéen som igjen svinger innom Norge og Valle Hovin onsdag 8. august.

Avlyst to ganger

The Rolling Stones har aldri tidligere spilt i Serbia og fikk en konsert kansellert i 2003 etter at statsminister Zoran Djindjic ble drept. I tillegg ble konserten som skulle vært i Beograd i fjor avlyst på grunn av Keith Richards palmeeskapader.

Kulturstrøm

  • Ingen anklages for Princes død

    – Vi har rett og slett ikke nok bevis for å belaste noen med en forbrytelse knyttet til artisten Prince sin død, sa rettsadvokaten Mark Metz på en pressekonferanse torsdag. Det har tatt to år å etterforske dødsfallet til artisten, melder Reuters.

    Ingen anklages for dødsfallet til artisten Prince
    Foto: David J. Phillip / AP
  • Demonstrasjon mot Svenska Akademien

    Det pågår en større demonstrasjon i gamlebyen i Stockholm, melder Aftonbladet. Det har vært opprør hos Svenske Akademien de siste ukene, der flere ledere har gått av etter avsløringer om seksuelle overgrep og økonomisk mislighold.