NRK Meny
Normal

Rolling Stones avlyser etter Scotts død

Rolling Stones har avlyst en konsert i Australia etter at vokalist Mick Jaggers kjæreste i går ble funnet død i sin egen leilighet i New York.

Mick Jagger

Mick Jagger og hans Rolling Stones har avlyst en konsert i Perth i Australia etter at Jaggers tidligere kjæreste ble funnet død på et hotellrom mandag.

Foto: STR / Afp

Rolling Stones har avlyst den første konserten på Australia- og New Zealand-turneen etter at Mick Jaggers kjæreste, L’Wren Scott, funnet død i sin egen leilighet i New York mandag. Det melder nyhetsbyrået AFP.

Konserten skulle egentlig holdes onsdag kveld, australsk tid.

– Frontier Touring and Concert West beklager for at The Rolling Stones-konserten som skulle holdes i Perth onsdag kveld dessverre har blitt avlyst, skriver bandets management på Facebook.

Skal ha reist hjem til New York

Artistens management forteller at Jagger er knust og sjokkert og ifølge flere kilder skal Jagger allerede ha fløyet tilbake til New York.

Det legendariske rockebandet skulle etter planen spille seks konserter i de to landene. Tirsdag kveld norsk tid meldte bandet på sin offisielle nettside at de avlyser og utsetter resten av Australia- og New Zealand-turneen etter dødsfallet.

Stones skulle spille for 45.000 fans i den australske byen Adelaide allerede førstkommende lørdag.

Scott var en kjent motedesigner og stylist og har vært sammen med Mick Jagger siden 2001. Ifølge kilder New York Post har snakket med, skal Jagger nylig ha avsluttet forholdet med Scott.

Ifølge politiet skal det ikke være noe kriminelt knyttet til dødsfallet.

Budstikka: Begynner europaturneen i Norge

The Rolling Stones ble dannet i 1962, og ble etter kort tid ansett som et av de mest innflytelsesrike rockebandene i verden. Bandet har spilt en rekke konserter i Norge.

Budstikka melder om at Telenor Arena blir første stoppested for Rolling Stones' europaturné. Dette er foreløpig ikke bekreftet av bandet.