Hopp til innhold

Prisen på Rock Band klar i Statene

En av de mest spesielle titlene i tiden som kommer er Rock Band. Nå er det på tide med full besetning av bandet.

Rock Band
Foto: Harmonix

 

Rock Band kommer til tre konsoller. Xbox 360, PS3 og PS2. I USA kommer 360 og PS3-versjonene til å koste $170, eller vel 900 kroner. Den norske prisen er fortsatt ukjent, men det blir over 1000 kroner. PS2-versjonen kommer noe senere, og den vil bli noe rimeligere.

Årsaken til den høye prisen er at Rock Band ikke er som spill flest. Instrumentene som følger med trekker naturlig nok prisen opp. Med spillet er en mikrofon, et trommesett og en gitar.

Vi møtte utviklerne av Rock Band på E3 i Los Angeles.
Se video:

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Europalanseringen av Rock Band er utsatt til 2008.

 

 

 

 

Kulturstrøm

 • Politiet etterforskar trugsel mot J. K. Rowling etter Rushdie-tweet

  Politiet i Scotland etterforskar ei melding om trugslar retta mot forfattar J. K. Rowling etter at ho la ut ei fordømmande melding om knivstikkinga av forfattar Salman Rushdie på Twitter. Det melder Reuters.

  Harry Potter-forfattaren skreiv at ho følte seg veldig kvalm etter at ho høyrde om knivstikkinga, og at ho håpa det vil gå bra med Rushdie. Ein brukar svarte «Ikkje bekymra deg, du er neste».

  Seinare tvitra ho at Twitter ikkje meinte at meldinga var i strid med deira retningslinjer, og deretter at politiet var involvert i saka.

  J.K. Rowling tvitrer: Feeling very sick right now. Let him be ok. 
Anonymisert bruker svarer: Don't worry you are next
  Foto: Skjermdump / Twitter
 • Rushdies bøker på salgstoppen igjen

  Knivangrepet mot forfatteren Salman Rushdie har utløst fornyet interesse rundt bøkene hans, som nå inntar toppen på salgslistene.

  Ulike utgaver av Rushdies bok «Sataniske vers» fra 1988 – en bok som av iranske ledere er blitt anklaget for å være blasfemisk og som har utløst oppfordringer til å drepe ham – inntok lørdag de tre øverste plassene på Amazons «Movers & Shakers»-liste. (NTB)