Robin

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Robin er 10 år, og er Marits yngste barn. Hans store helt var Kim, og Robin er den eneste som ikke tror på at bestevennen er død. Robin er en følsom gutt, som har et nært forhold til moren.

Robin har problemer med å la savnet etter Kim slippe taket. Og når han blir kjent med Grøndahl-jentene som flytter til øya, innvier han dem i historien om Kim. Alt blir prøvd, til og med spiritisme, for å få kontakt.

Robin og Grøndahl-jentene

Robin blir god venn med Grøndahl-søstrene når de flytter til Ylvingen. Og han innvier dem i historien om Kim.

Foto: Liv Ask / NRK

Sebastian Warholm (13)

Kommer fra: Oslo. Røtter i Brønnøysund og Alta.
Sebastian er kanskje Himmelblås største stjerne. Han spilte Nure i Linus i svingen og Jul i Svingen og er superkjendis blant barn. Under innspillingen av serien var Sebastian den eneste som forårsaket tilløp til kaos og kamp om autografer, spesielt på hurtigbåten mellom Vega og Brønnøysund der lokale jentefotballag har hatt stor glede av å treffe på ham. Sebastian har innimellom løst det hele med å låse seg inne på do.

I innspillingsperiodene har Sebastian bodd sammen med moren sin i Brønnøysund. Hun har tidligere jobbet i skolen, og har vært privatlærer for Sebastian. Skolearbeidet har gått helt fint, men han har savnet vennene sine, ikke minst det å spille trommer i band. Tilbake i Oslo dyrker Sebastian andre interesser, som tegning, skating og skikjøring. Han kan godt tenke seg å bli skuespiller, men tenker i første omgang på dramalinje på videregående skole.

Robin spiller gjerne gitar

Sebastian Warholm spiller rollen som Robin.

Foto: Liv Ask / NRK

Sebastians beste minne om Himmelblå-innspillingen:

- Det å stå foran kamera og bli kjent med så mange nye mennesker. Det var gøy og spennende at det var flere forskjellige regissører og oppleve at de hadde hver sin stil. Det var også spesielt å bo i Brønnøysund hvor pappa er oppvokst. Om somrene var pappa på øya Skogsholmen like ved Ylvingen, så nå føler jeg at jeg har fått oppleve noe av det pappa har fortalt fra sin barndom. Jeg vil savne teamet, og det å være en del av noe stort. Brønnøysund kommer jeg sikkert tilbake til snart, fordi farmor bor der.


Se i Nett-tv

"Møt Iris og Robin " Elvira Haaland og Sebastian Warholm om Iris og Robin

Klipp fra første episode Biltur

Møt bestekameraten til "Robin" "Lille Jens"

Kulturstrøm

  • – Oppriktig og personlig portrett

    – Et fengende rot av en dokumentarfilm, skriver Filmpolitiet i anmeldelsen av «MATANGI / MAYA / M.I.A.». Filmen forteller historien om hvordan artisten Maya ble rapper og popstjerne. Hun er immigrant fra Sri Lanka og datter av en sentral skikkelse i den tamilske motstandsbevegelsen. Det har gitt henne drivstoff i karrieren i den kommersielle popbransjen, skriver anmelder Sigurd Vik.

    Artisten Maya
    Foto: Another World Entertainment
  • Norske 3D-klær først i verden

    Den norske digitale kleskolleksjonen «Neo-Ex» er de første klærne som kun kan brukes digitalt. – Vi ønsker å utforske hvordan mote kan eksistere i den digitale fremtiden, sier Ingeline Gjelsnes, markedssjef i Carlings til Melk & Honning. Alle inntektene fra den digitale kolleksjonen går til den veldedige stiftelsen WaterAid for å rette søkelyset på det store vannforbruket i moteindustrien.