NRK Meny
Normal

Robert De Niro til frontalangrep på Trump

Hollywood-stjernen Robert De Niro ble satt foran et kamera og spurt «hva bryr du deg om». Skuespilleren svarte med å gå til angrep på Donald Trump.

Robert De Niro forklarer

BEKYMRET: Robert De Niro forteller i videoen som er vist av blant annet Fox News at han er bekymret for retningen USA tar hvis de velger Trump som president.

Foto: DADO RUVIC / Reuters

Robert De Niro har sammen med en rekke andre kjente skuespillere gått sammen for å oppmuntre den amerikanske befolkningen om å stemme, skriver The Independent.

Videoene skuespillerne skulle spille inn skulle være upartiske, men De Niro er ikke spesielt upartisk i videoen.

Se videoen hvor Robert De Niro angriper Trump:

Laster Twitter-innhold

– Han er så åpenlyst dum!

I videoen som har spredt seg på sosiale medier kaller De Niro presidentkandidaten for en «bølle», «hund», «gris», og en «juksemaker» som ikke vet hva han snakker om.

– Han gjør ikke leksene sine, han bryr seg ikke, han lurer samfunnet, han betaler ikke skatt. Han er en idiot, sier Raging Bull-stjernen før han fortsetter:

– Colin Powell sa det best: Han er en nasjonal katastrofe.

– En skam for landet vårt

Filmlegenden bruker flere fornærmelser mot Trump i reklamen for «Get Out The Vote». Klippene som ble sendt av Fox News og publisert av Anonymous Content ble ikke en del av den endelige reklamen, skriver Huffington Post.

Donald Trump fra scenen

SKAM: Robert De Niro kaller Donald Trump for en skam for USA.

Foto: Evan Vucci / Ap

– Han er en skam for landet vårt. Det gjør meg så sint at dette landet har kommet til et punkt hvor denne idioten, denne klovnen, har klart å komme der han er, sier den 73 år gamle skuespilleren.

I august sa De Niro under Sarajevo Film Festival at det var «galskap» at amerikanere støttet Trump.

– Han snakker om at han vil slå folk i ansiktet. Vel, jeg kunne tenkt meg å slå ham i ansiktet, sier De Niro før han avslutter med å si:

– Det jeg bryr meg om er hvilken retning landet vårt tar, og jeg er veldig bekymret for er at det vil gå i en feil retning med en som Donald Trump. Hvis du bryr deg om din framtid, stem for den.