Hopp til innhold

Robbie Williams til Skavlan

Superstjernen tilbake i stolen hos «Skavlan» 11. desember.

Robbie Williams til Skavlan

Robbie Williams kommer til Skavlan 11. desember.

Foto: Scanpix/AP

Etter tre år ute av rampelyset er Robbie Williams tilbake som artist, og 11. desember kommer han til sofaen hos Fredrik Skavlan. Det er andre gang han er hos Skavlan, og han er blitt beskrevet som hans mest uforutsigbare gjest noensinne.

Se Robbie Williams forrige besøk hos Skavlan her

– Gleder oss

– Vi gleder oss veldig til å få besøk av Robbie igjen, han er en fantastisk talkshow-gjest, sier prosjektleder Marianne Torp i Skavlan-redaksjonen til nrk.no.

Popartisten, som har besøkt Skavlan to ganger tidligere, kommer i programmets siste sending før jul.

Sist Williams var i studio i 2005, tok han over hele showet og stilte flere av gjestene spørsmålene han mente Fredrik Skavlan selv ikke turde å spørre. Sandra Lyng Haugen og Gro Hammerseng var da blant Robbies «ofre».

Nett-TV: Se Robbie Williams ta over showet her!

Bråkebøtte

Helt siden 15-årsalderen har Robbie Willliams vært i rampelyset, først som sjarmerende bråkebøtte i boybandet Take That. Siden som soloartist, hitmaker og partyprins. Kritikernes beskrivelser av Williams har spent fra popgeni til fjollete showmann, og karrieren har vært turbulent.

Les også: Opptrer med Take That

Like fullt har han solgt 55 millioner album verden over. Som soloartist har han solgt flere album i Storbritannia enn noen annen britisk artist, og i 2006 havnet han i Guinness’ rekordbok for mer enn 1,6 millioner solgte konsertbilletter i løpet av én dag.


I 2007 sjekket Williams seg egenhendig inn på en avvenningsklinikk, etter eget sigende fordi "døden banket på døren". Nå er han comebackaktuell med singelen «Bodies» fra sitt åttende studioalbum «Reality Killed The Video Star».

Fire år etter det høyst minneverdige besøket i «Først og Sist» møtes Robbie Williams og Fredrik Skavlan på nytt i studio 2 på Marienlyst.

Les også:

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)