NRK Meny
Normal

Robbie Williams ser stjerner

- Jeg vil slutte å være popstjerne, og bli ufolog i stedet, sier stjernen.

Robbie Williams

Stadig flere historier indikerer at Robbie Williams er klar for å legge mikrofonen på hylla og finne seg nye interesser.

Foto: , ADAM BUTLER

Robbie Williams har den senere tid tilbrakt mye av fritiden i observatorier i Arizona-ørkenen.

Vil kjøpe eget observatorium

Robbie skal ifølge den britiske tabloidavisa  The Sun blant annet ha besøkt National Optical Astronomy Observatories  i Tucson, og stirret gjennom teleskopene der. Og nå planlegger eksilbriten å satse litt mer på hobbyen ved å kjøpe seg sitt eget observatorium, til en prislapp på 2.5 millioner pund, ifølge avisen.

- Noen av Robbies bekjente i Los Angeles ler litt av ham. Han lever en bisarr tilværelse for tiden, der han forsvinner inn i ørkenen for å se på stjerner i galakser langt unna.

Robbie Williams

Robbie satser på å se 'life through a lens' i framtida.

Foto: Faksimile: The Sun

- Han er svært bestemt på å kjøpe seg sitt eget observatorium i ørkenen, og er hektet på alt som kommer fra det ytre rom, sier The Suns kilde.

Har sett UFOer

Robbie Williams skal ha en solid interesse for alt utenomjordlig, og hevder også å ha sett UFOer i Los Angeles.

Han skal også ha deltatt på et radioprogram i forrige uke der han snakket om disse synene, og at han drømmer om å legge mikrofonen på hylla.

- Jeg vil slutte å være popstjerne, og bli ufolog i stedet, skal han ha sagt.

Kulturstrøm

 • Flyttar Manson-film

  Quentin Tarantino sin film om sektleiaren Charles Manson skapar debatt allereie før han er ferdig. Opphavleg skulle filmen med namnet «Once Upon A Time in Hollywood» ha premiere på 50-årsdagen for drapet på skodespelarinna Sharon Tate, 9. august 2019. No har premieredatoen blitt flytta, ifølgje The Hollywood Reporter. Leonardo DiCaprio og Brad Pitt har hovudrollene i storfilmen. Filmselskapet hevdar at flyttinga av premieren ikkje har noko med 50-årsmarkeringa å gjere. Manson og hans tilhengjarar stod bak fleire brutale drap i 1969. Charles Manson døydde i 2017.

  FRANCE-ENTERTAINMENT-MOVIE-BODY OF LIES FRANCE-ENTERTAINMENT-MOVIE-BODY OF LIES
  Foto: BORIS HORVAT / AFP
 • Clinton toppar boklista i USA

  Tidlegare president Bill Clinton toppar den amerikanske boklista med thrillaren «Presidenten er savnet», melder Bok365. Clinton har skrive fiksjonsboka saman med den kjente forfattaren James Patterson. Førebels er boka seld i ein halv million eksemplar. Ho kjem snart på norsk ved Gyldendal forlag.

  Bill Clinton
  Foto: Bebeto Matthews / AP