Hopp til innhold

Tilbake til Take That?

Robbie Willams’ mor sier han skal gjøre comeback med Take That.

Robbie Williams
Foto: PASCAL GUYOT / AFP

Take That's "Shine" nr 1 i Storbritannia
Foto: LUCA BRUNO / AP

Les også: Rett på byen igjen

Les også: Ville hjem til mor

Les også: Take That's tiende topp

Bakgrunn: Alt om Robbie Williams

Nok et kapittel i såpeoperaen med Take That og Robbie Williams er i ferd med å bli skrevet. Vil boybandet igjen bli en kvintett?

Bekrefter ryktene

Men moren til Robbie Williams bekrefter nå ryktene om at han er på vei tilbake til kollegaene Jason Orange, Howard Donald, Mark Owen og Gary Barlow.

Sist uke var Jason Orange ute med en melding som kunne tyde på et comeback.

- Det er kanskje ikke bare romantiske forestillinger. Jeg tror, om vi lager flere album, så er det uunngåelig at Robbie vil synge med oss igjen, sa han til The Sun i følge danske EkstraBladet.

Og dette bekrefter altså Robbies mor.

- Over seg av begeistring

- Jeg tror ikke han ville hatt noen problemer med det. Han er helt over seg av begeistring over at Take That er tilbake, sier hun i følge The Sun.

- På spørsmål om han vil gjøre noe sammen med dem igjen, tror jeg definitivt at det vil skje. Det er noe han gjerne vil, sier hun videre.

Da Robbie Williams nylig flyttet til Los Angeles, etter å ha vært gjennom avrusning, flyttet moren Jan etter.

- Han er ok. Han nyter livet og å gå ut sammen med gutta og ha det gøy.

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)