Hopp til innhold

Robbie skuffet over seg selv

Robbie Williams forteller i et åpenhjertig intervju med Fredrik Skavlan om hvorfor han forsvant fra rampelyset og frivillig la seg inn på rehab for tre år siden.

Robbie Williams hos Skavlan
Foto: Ole Kaland / NRK

På forhånd var Skavlan redd for at den viltre popstjernen ville være mer opptatt av alle andre enn ham, og hadde tatt sine forholdsregler.

– Sist han var her, var han ikke interessert i meg i det hele tatt. Så nå har jeg kastet ut alle de andre gjestene, avslørte programlederen spøkefullt før opptak.

Les også : Will Smith: – Når er det min tur til å få fredsprisen?

Nett-TV: Se forrige ukes Skavlan om igjen her

På rehab

Men det viste seg at briten har roet seg ned de siste årene, og han fortalte i stedet åpenhjertig om hvordan han fikk seg en oppvåkning for tre år siden.

– Jeg skjønte endelig at det var på tide å bryte den onde sirkelen – jeg har jo holdt på med dette i 20 år. Foran hver nye lansering startet det med en Robbie i fin form, midtveis var det en småfeit Robbie – og det endte alltid med et nervøst sammenbrudd, sier Williams i programmet som vises fredag kveld.

Les også: Will Smith og Robbie Williams til Skavlan

Han forteller at han alltid har vært en nervøs artist, men at han innså at ting hadde gått for langt når han ikke lenger klarte å leve opp til sine egne forventninger.

– Jeg var fryktelig skuffet over meg selv, avslører superstjernen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Robbie Williams hos Fredrik Skavlan for andre gang
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Klikk på bildet for å se video.

To forskjellige personer

Ifølge 35-åringen er «entertaineren Robbie» en helt annen person privat.

– Når jeg står på scenen er alt en forestilling, det er ikke slik jeg virkelig er, sier Williams – og demonstrerer dette ved å hoppe ut av stolen og synge noen strofer av sine største hits mens han gjør seg til.

Han takker kjæresten Ayda Field for å ha gjort ham roligere og mer sikker på seg selv de siste tre årene.

Nett-TV: Slik så det ut sist Robbie Williams tok over showet hos Skavlan!

På UFO-jakt

Mens han hadde pause fra popstjernelivet, bestemte Williams seg for å engasjere seg ekstra mye i en annen interesse: UFOer og paranormale aktiviteter.

– Jeg har sett UFOer flere ganger. Sannsynligvis har det ikke vært noe utenomjordisk, men så lenge det er en bitteliten mulighet for at det er det, fortsetter jeg å kikke.

«Skavlan» sendes som vanlig klokken 21.25 fredag kveld. Også Will og Jada Smith, Jonathan Mann og Esperanza Spalding er blant gjestene i fredagens Skavlan.

Les også: Dumpes av Obama – gjester Skavlan

Kulturstrøm

  • Gyldendalprisen til Hanne Ørstavik

    «En av Norges mest markante og særpregede forfattere», heter det om vinneren av Gyldendalprisen for 2023, Hanne Ørstavik.

    Dermed kan Ørstavik føye enda en gjev litterær pris til en liste som fra før av omfatter Brageprisen, Sultprisen, P2-lytternes romanpris, Amalie Skram-prisen, Oktoberprisen, Doblougprisen og Aschehougprisen.

    Gyldendalprisen er på hele en halv million kroner og deles ut annethvert år til «et særlig betydelig forfatterskap uavhengig av hvilket forlag forfatteren er tilknyttet».

    Hanne Ørstavik utgir bøkene sine på Oktober forlag, har skrevet til sammen 14 romaner, senest fjorårets «Bli hos meg», og er oversatt til 30 språk.

    Hanne Ørstavik, Gyldendalprisen
    Foto: Forlaget Oktober