NRK Meny
Normal

Robbie innlagt for depresjon

- Han har vært deprimert tidligere, men nå har det blitt mye verre.

Robbie Williams
Foto: , MATE NANDORFI

Går det mot slutten for Robbie Williams som artist?
Foto: , LIONEL CIRONNEAU

Robbie Williams skal i følge blant andre Undercover være innlagt til behandling for depresjon på klinikken The Priory i London.

Sliter med psyken

Han har aldri lagt skjul på at han sliter med psykiske problemer, og går på antidepresiva. Men den siste tiden skal tilstanden ha blitt forverret som følge av høyt arbeidspress og motgang på flere fronter.

Flere ganger den siste tiden har han også gått ut og sagt at han vurderer å gi seg  som artist.

- Jeg må sette meg ned de neste 18 månedene og vurdere om jeg skal fortsette å være en del av denne industrien, sa han til den britiske avisa Daily Star.

Har blitt verre

Williams har vært på turné i ti måneder, og hans siste single ”Rudebox” har vært en fiasko.

- Han har hatt problemer med depresjoner tidligere også, men nå er det blitt langt verre. Turnéen ble helt enkelt for mye for ham, sier en kilde.

Avlyste turné

Nylig avlyste han hele den asiatiske delen av sin verdensturné, med stress og utmattelse som den offisielle begrunnelse. Men nå er han innlagt for sine psykiske problemer.

Etter planen skal Robbie Williams turnére Sør-Amerika og Australia fra oktober til desember.

Kulturstrøm

  • Netflix mer verd enn Disney

    Netflix er for første gang mer verd på børsen enn mediagiganten Disney, skriver Variety. Samtidig bruker selskapet mer penger enn noen sinne for å skape innhold som skal holde de nå flere enn 125 millioner ambonnentene verden over fornøyde. Selskapet har sagt at de kommer til å bruke mer enn 8 milliarder kroner på innhold i 2018, der 85% skal gå til å skape nytt innhold.

  • Freeman beklager etter anklager

    Skuespilleren Morgan Freeman sier i en uttalelse at han beklager dersom noen har opplevd noe han har gjort eller sagt som ubehagelig eller respektløst. Åtte kvinner anklager ham for upassende oppførsel og seksuell trakassering i en CNN-sak.