NRK Meny
Normal

Robbie er lei av turnélivet

- Den siste turnéen tok nesten livet av meg, forteller Robbie Williams som er lei.

Robbie Williams

Det kan bli lenge til du ser dette; Robbie Williams på en scene, her under MTV Latin Video Music Awards i 2006.

Foto: GUILLERMO ARIAS / AP

Det kan gå lang tid før Robbie Williams, mannen som har stått bak mange av de største hitene du har hørt på radio de siste 10-15 årene, kommer på en scene nær deg igjen.

Skuffer fansen

Den tidligere Take That-stjerna vurderer nemlig å fullstendig kutte ut å opptre live og har skuffet fansen sin med å si at han ikke har noen planer om å gi ut plate i 2008.

- Det kommer nok ikke noe skikkelig album ut i år, og det blir definitivt ikke noen turné på lang tid. Den siste turnéen holdt på å ta livet av meg, sier Robbie Williams i følge Music-News.com .

Nytt album i 2009?

 - Det kommer til å komme noe – av et eller annet slag - i år. Kanskje jeg legger ut b-sidene for det neste albumet ut på nettet først, før jeg gir ut et nytt album i 2009. Og det betyr at jeg ikke kommer til å spille live på en god stund. Sorry folkens! sier sangeren.

Robbie Williams – som fikk sitt siste album «Rudebox» totalslaktet av kritikerne – sier at deler av ham ønsker å fortsette å være popstjerne, mens han også ønsker å snu ryggen til berømmelsen.

Liker seg utenfor rampelyset

- Det er antagelig unødvendig å si det, men jo mer tid jeg bruker utenfor rampelyset, jo mer liker jeg det. Men dessverre har jeg et sterkt konkurranseinstinkt som vil at jeg skal gi ut tre album i året, skriver Williams i bloggen på sitt egen nettsted.

- Hvilken av de som vinner er jeg ikke sikker på. Men så snart jeg kjeder meg vil jeg trolig være tilbake. Men akkurat nå venter noe godt på meg på kjøkkenet, skriver han videre.

Sist måned gikk det rykter om at Robbie planla en stor turné for å konkurrere seg tilbake i et rampelys som hans gamle bandkompiser i Take That delvis har overtatt med sin comebackturné.

Flere kulturnyheter