Hopp til innhold

Robbie er lei av turnélivet

- Den siste turnéen tok nesten livet av meg, forteller Robbie Williams som er lei.

Robbie Williams

Det kan bli lenge til du ser dette; Robbie Williams på en scene, her under MTV Latin Video Music Awards i 2006.

Foto: GUILLERMO ARIAS / AP

Det kan gå lang tid før Robbie Williams, mannen som har stått bak mange av de største hitene du har hørt på radio de siste 10-15 årene, kommer på en scene nær deg igjen.

Skuffer fansen

Den tidligere Take That-stjerna vurderer nemlig å fullstendig kutte ut å opptre live og har skuffet fansen sin med å si at han ikke har noen planer om å gi ut plate i 2008.

- Det kommer nok ikke noe skikkelig album ut i år, og det blir definitivt ikke noen turné på lang tid. Den siste turnéen holdt på å ta livet av meg, sier Robbie Williams i følge Music-News.com .

Nytt album i 2009?

 - Det kommer til å komme noe – av et eller annet slag - i år. Kanskje jeg legger ut b-sidene for det neste albumet ut på nettet først, før jeg gir ut et nytt album i 2009. Og det betyr at jeg ikke kommer til å spille live på en god stund. Sorry folkens! sier sangeren.

Robbie Williams – som fikk sitt siste album «Rudebox» totalslaktet av kritikerne – sier at deler av ham ønsker å fortsette å være popstjerne, mens han også ønsker å snu ryggen til berømmelsen.

Liker seg utenfor rampelyset

- Det er antagelig unødvendig å si det, men jo mer tid jeg bruker utenfor rampelyset, jo mer liker jeg det. Men dessverre har jeg et sterkt konkurranseinstinkt som vil at jeg skal gi ut tre album i året, skriver Williams i bloggen på sitt egen nettsted.

- Hvilken av de som vinner er jeg ikke sikker på. Men så snart jeg kjeder meg vil jeg trolig være tilbake. Men akkurat nå venter noe godt på meg på kjøkkenet, skriver han videre.

Sist måned gikk det rykter om at Robbie planla en stor turné for å konkurrere seg tilbake i et rampelys som hans gamle bandkompiser i Take That delvis har overtatt med sin comebackturné.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.