NRK Meny
Normal

Rihanna: – Ikke la meg se dere fange Pokémon!

Mobilspillet Pokémon Go har tatt verden med storm, og nå har superstjernen fått nok.

Rihanna

KREVER OPPMERKSOMHET: Rihanna krever full oppmerksomhet fra publikum under konsertene sine.

Foto: Jason Merritt / Afp

– Jeg vil ikke se at dere sender meldinger til kjærestene deres. Og jeg vil ikke se at dere fanger noen pokémoner her, sier Rihanna i en video som skal være tatt da hun spilte i den franske byen Lille, lørdag kveld.

Laster Twitter-innhold

Superstjernen finner seg altså ikke i at publikum ikke lar seg distrahere under konsertene hennes.

Spillet hun referer til er Pokémon Go, et mobilspill basert på det populære 90-tallsspillet. I den nye versjonen kan folk ta spillet med seg til «virkeligheten» og fange pokémon-monstre der de beveger seg rundt i verden.

Dersom sangstjerne-kollega Beyoncé er like streng når det gjelder monsterjakt på konsertene hennes, så er det kanskje heldig for en publikummer at hun ikke ble tatt på fersken under Beyoncés konsert på Stade de France torsdag 21. juli.

Selv om superstjernen ikke fikk med seg hva som skjedde i publikum, var det andre som ble kraftig indignert over Pokémon-spillingen.

– Hun leter etter pokémoner mens Beyoncé synger. Pokémon! Se hvor hun er, se hvor hun er. Hun står rett foran scenen, utbryter Anand Desai-Barochia som delte denne videoen på Instagram:

Laster Instagram-innhold

Kulturstrøm

 • Vakkert med Susanna

  Lyst til å høre noe fint? Sjekk denne videoen med Susanna Wallumrød og hennes band, live i NRK Radio. Musikken er fra hennes nye plate «Go Dig My Grave». Plata fikk strålende anmeldelser da den kom i vinter.

 • Bekreftet som ny Bond-regissør

  – Vi er glade for å kunngjøre at den eksepsjonelt talentfulle Danny Boyle vil lede Daniel Craig i sin femte film som James Bond, sier Michael G Wilson og Barbara Broccoli fra EON Productions i en uttalelse til The Guardian. Boyle har tidligere vunnet en Oscar for filmen «Slumdog Millionaire».

  Video Filmbonanza; - Dette er ikke en horrorfilm
  Foto: Nyhetsspiller
 • Vil følge med bokbransjens kanaler

  Kulturminister Trine Skei Grande mener det er viktig å følge mer med på utviklingen av bokbransjens salgskanaler fremover. Hun er kritisk til at forlaget Cappelen Damm har en overvekt av egne boktitler i tre av sine salgskanaler, deriblant Storytel med 80 prosent av boktitler fra samme forlag, skriver Klassekampen. I en e-post til avisen skriver hun at bokbransjen ikke bare skal ha rettigheter, men også plikter.

  Trine Skei Grande
  Foto: Anne Liv Ekroll / NRK