NRK Meny
Normal

Rihanna: – Ikke la meg se dere fange Pokémon!

Mobilspillet Pokémon Go har tatt verden med storm, og nå har superstjernen fått nok.

Rihanna

KREVER OPPMERKSOMHET: Rihanna krever full oppmerksomhet fra publikum under konsertene sine.

Foto: Jason Merritt / Afp

– Jeg vil ikke se at dere sender meldinger til kjærestene deres. Og jeg vil ikke se at dere fanger noen pokémoner her, sier Rihanna i en video som skal være tatt da hun spilte i den franske byen Lille, lørdag kveld.

Laster Twitter-innhold

Superstjernen finner seg altså ikke i at publikum ikke lar seg distrahere under konsertene hennes.

Spillet hun referer til er Pokémon Go, et mobilspill basert på det populære 90-tallsspillet. I den nye versjonen kan folk ta spillet med seg til «virkeligheten» og fange pokémon-monstre der de beveger seg rundt i verden.

Dersom sangstjerne-kollega Beyoncé er like streng når det gjelder monsterjakt på konsertene hennes, så er det kanskje heldig for en publikummer at hun ikke ble tatt på fersken under Beyoncés konsert på Stade de France torsdag 21. juli.

Selv om superstjernen ikke fikk med seg hva som skjedde i publikum, var det andre som ble kraftig indignert over Pokémon-spillingen.

– Hun leter etter pokémoner mens Beyoncé synger. Pokémon! Se hvor hun er, se hvor hun er. Hun står rett foran scenen, utbryter Anand Desai-Barochia som delte denne videoen på Instagram:

Laster Instagram-innhold

Kulturstrøm

  • Baron Cohen ute i hardt vêr igjen

    Fleire amerikanarar vuderer å saksøke komikaren Sacha Baron Cohen for å ha lurt dei i den nyaste TV-serien sin «Who is America». Ein av dei er republikanaren Jason Spencer som sa opp jobben sin i Representanenes hus etter at Cohen fekk han til å banne og blotte rompa si i serien. Juridiske ekspertar som NY Times har snakka med meiner saksøkarane har lite å stille opp med, og at Cohen har sikra seg mot søksmål gjennom kontraktene dei medverkande har skrive under på.

  • Rihanna-dokumentar kjem i haust

    Allereie i 2015 kom nyheita om at Peter Bergs dokumentar om Rihanna var på veg. No seier regissøren at filmen er like rundt hjørnet, og at han mest truleg kjem ut innan to månadar, melder Rolling Stone. Berg har tidlegare sagt at filmen kjem til å bli eit usminka portrett av Rihannas liv på same måte som dokumentaren «Don't look back» var om Bob Dylan i 1967.

    TELEVISION-MTV/VMA
    Foto: Danny Moloshok / Reuters