Hopp til innhold

Rihanna: – Ikke la meg se dere fange Pokémon!

Mobilspillet Pokémon Go har tatt verden med storm, og nå har superstjernen fått nok.

Rihanna

KREVER OPPMERKSOMHET: Rihanna krever full oppmerksomhet fra publikum under konsertene sine.

Foto: Jason Merritt / Afp

– Jeg vil ikke se at dere sender meldinger til kjærestene deres. Og jeg vil ikke se at dere fanger noen pokémoner her, sier Rihanna i en video som skal være tatt da hun spilte i den franske byen Lille, lørdag kveld.

Laster Twitter-innhold

Superstjernen finner seg altså ikke i at publikum ikke lar seg distrahere under konsertene hennes.

Spillet hun referer til er Pokémon Go, et mobilspill basert på det populære 90-tallsspillet. I den nye versjonen kan folk ta spillet med seg til «virkeligheten» og fange pokémon-monstre der de beveger seg rundt i verden.

Dersom sangstjerne-kollega Beyoncé er like streng når det gjelder monsterjakt på konsertene hennes, så er det kanskje heldig for en publikummer at hun ikke ble tatt på fersken under Beyoncés konsert på Stade de France torsdag 21. juli.

Selv om superstjernen ikke fikk med seg hva som skjedde i publikum, var det andre som ble kraftig indignert over Pokémon-spillingen.

– Hun leter etter pokémoner mens Beyoncé synger. Pokémon! Se hvor hun er, se hvor hun er. Hun står rett foran scenen, utbryter Anand Desai-Barochia som delte denne videoen på Instagram:

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.