Hopp til innhold

Rihanna + Susan Boyle = sant?

– Det blir ikke mye kulere enn det, skriver Rihanna på Twitter.

Susan Boyle

Susan Boyle gjør det stort for tiden, og større kan det bli.

Foto: Shizuo Kambayashi / AP

Da Susan stod på scenen for å fremføre «I Dreamed a Dream » fra musikalen «Les Miserables» i TV-programmet «Britain's Got Talent» for to år siden, himlet dommerne og publikum med øynene.

Ingen i salen hadde trodd at hun kunne synge som hun gjorde.

I tillegg til å få synge for Paven, selger 49-åringer plater i bøtter og spann, og det får kollegene hennes merke; hun raser forbi dem på salgslistene.

Boyle med lilla hår?

Da den skotske artisten slapp albumet «The Gift» forrige måned, måtte Rihannas plate «Loud» fint ta til takke med et steg ned fra pallen i USA.

Susan Boyle er dessuten den første henne bli den første kvinnelige artisten som noen gang holde nummer én album flekker i både USA og Storbritannia to ganger på ett år, skriver det britiske nettstedet digitalspy.

Rihanna ankommer American Music Awards 2010.

Rihanna ankommer American Music Awards 2010.

Foto: Scanpix

Det fikk Susan Boyle til å tulle med at hun vil farge håret lilla for å jobbe sammen med Rihanna, og for å se om hun passer inn i musikkstilen.

Den 22 år gamle superstjernen Rihanna tok i bruk Twitter for å svare på Susan Boyles spørsmål om et mulig samarbeid.

– Jeg er kanskje litt sent ute, men jeg hørte nettopp at Susan Boyle ønsker å samarbeide med meg. Det blir ikke mye kulere enn det! twitrer Rihanna.

Flere jern i ilden

Rihannas siste plate fikk terningkast fire av NRK Lydverket da den kom ut tidligere denne høsten.

Popstjernen skal også være klar med en hovedrolle i filmen Battleship, som er inspirert av spillet med samme navn.

Under kan du se et gjensyn med Rihanna i stolen hos Fredrik Skavlan i januar i år.

Video nsps_upload_2010_1_22_9_5_48_101.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Kulturstrøm

  • Sjette førsteplass på albumlisten for Ariana Grande

    Ariana Grande sikrer seg sin sjette førsteplass på den amerikanske albumlisten med sitt sjuende studioalbum.

    – En uke med evig solskinn, skrev Ariana Grande i helgen på Instagram – og siktet til suksessen som hennes sjette album, kalt nettopp «Eternal Sunshine», har.

    Utgivelsen solgte det som tilsvarer 227.000 albumenheter i sin første uke, noe som er årets beste hittil, ifølge Billboard. Blant annet ble låtene strømmet 195 millioner ganger. Den nye platen, som også topper VG-lista her hjemme, er laget i samarbeid med svenskene Max Martin og Ilya Salmanzadeh.

    Grande har tidligere toppet albumlisten med «Positions» (2020), «Thank U, Next» (2019), «Sweetener» (2018), «My Everything» (2014) og «Yours Truly» (2013). 2016-platen «Dangerous Woman» kom «bare» til en andreplass.

    Ariana Grande
    Foto: AFP
  • Fem land vil ha «Cammo»

    NRK har inngått opsjonsavtale med Tyskland, Frankrike, Spania, Belgia og Nederland om nyinnspillinger av dramakomedien «Cammo».

    Over 700.000 så første sesong av «Cammo». Serien handler om influenseren Cammo, som går konkurs og må ta på seg jobben som støttekontakt for Kamilla med Downs syndrom.

    – Dette er helt surrealistisk! At humoren og historien i «Cammo» kan treffe både spanjoler og tyskere er skikkelig gøy. Jeg gleder meg til å se hvordan de forskjellige landene tolker manus, og er så takknemlig og glad for at historien om Cammo og Kamilla potensielt skal bli fortalt til så mange millioner mennesker, sier Caroline Glomnes, serieskaper og hovedrolleinnhaver.

    Katelyn Garbin og Caroline Glomnes i rollene som Kamilla og Cammo.
    Foto: NRK

Flere kulturnyheter