NRK Meny

Rick Astley nummer en i England

80-tallsstjernen Rick Astley topper de britiske albumlistene. Hans nye album «50» er det første med ny musikk fra ham på elleve år, og har nådd førsteplassen. Det 29 år siden forrige gang Rick Astley klarte tilsvarende, da med «Whenever You Need Somebody» (1988). «Det er helt utrolig», sier en veldig glad Astley til OfficialCharts.com. Astely slo nykommeren Tom Odell med en hårsbredd. Elton John har sendt SMS-gratulasjon. Andre veteraner på listen med gammel musikk er Paul McCartneys «Pure McCartney» og Electric Light Orchestras «All Over The World», på henholdvis tredje- og fjerdeplass.

Kulturstrøm

  • Baron Cohen ute i hardt vêr igjen

    Fleire amerikanarar vuderer å saksøke komikaren Sacha Baron Cohen for å ha lurt dei i den nyaste TV-serien sin «Who is America». Ein av dei er republikanaren Jason Spencer som sa opp jobben sin i Representanenes hus etter at Cohen fekk han til å banne og blotte rompa si i serien. Juridiske ekspertar som NY Times har snakka med meiner saksøkarane har lite å stille opp med, og at Cohen har sikra seg mot søksmål gjennom kontraktene dei medverkande har skrive under på.

  • Rihanna-dokumentar kjem i haust

    Allereie i 2015 kom nyheita om at Peter Bergs dokumentar om Rihanna var på veg. No seier regissøren at filmen er like rundt hjørnet, og at han mest truleg kjem ut innan to månadar, melder Rolling Stone. Berg har tidlegare sagt at filmen kjem til å bli eit usminka portrett av Rihannas liv på same måte som dokumentaren «Don't look back» var om Bob Dylan i 1967.

    TELEVISION-MTV/VMA
    Foto: Danny Moloshok / Reuters