Radioresepsjonen banket Rambo

Radioresepsjonens TV-debut ble en stor suksess for NRK3 som melder at programmet er det nest mest sette på kanalen noensinne.

Radioresepsjonen

Radioresepsjonen gjør det skarpt - også på TV

Foto: NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Ifølge NRK Analyse er Radioresepsjonen kun slått av reprisen i semifinalen i Eurovision Song Contest i 2008 som nådde 257.000 seere.

Dermed står RR for det nest mest sette programmet noensinne på NRK3 med 219.000 seere. Resepsjonist Tore Sagen tolker tallene på sin egen måte.

– Kjempebra! Jeg har vunnet vinlotteriet, sier Tore Sagen når NRK.no ringer.

– Vi er bare slått av Rambo! Der har du overskriften din, jubler han, selv om fakta er at RR har bedre seertall enn alle Rambo-filmene.

Sigrid tok også rekord

Sigrid Bonde Tusvik samlet 192.000 nordmenn i siste program i sin jakt på kjærligheten. Hun har hatt 161.000 seere i snitt og satte seerrekord i sitt siste program.

– Så gøy! Og det til tross for at flere nettsteder på forhånd avslørte hvem jeg endte opp med, og NRK.no hadde forhåndsvisning av episoden på nett, jubler hun.

Samarbeidet om seier?

Bonde Tusvik lurer på om de høye finaletallene også kan ha noe med å gjøre at premieren på «Radioresepsjonen på TV» kom rett etter «Sigrid søker kjæreste» på NRK 3.

– Men alt i alt er jeg veldig fornøyd med både seertallene og utfallet i serien!

For Sigrids kjærestejakt endte med full klaff, og komikeren er i dag lykkelig forelsket i kjæresten Martin Jøndahl.

Sigrid søker kjæreste

Sigrid med kjæresten Martin

Kulturstrøm

 • Gjellestadskipet bør bli i Halden

  Det nyoppdagede Gjellestadskipet" bør få sin utstillingsplass i hjembyen.
  Det mener ordfører i Halden, Thor Edquist. I går fortalte NRK at det nye Vikingtidsmuseumet som er planlagt bygd på Bygdøy i Oslo er tegnet for lite og at det ikke blir plass til "Gjellestadskipet" dersom det blir gravd frem

 • Fritt Ord-pris til Odd Isungset

  NRK-journalist Odd Isungset er tildelt Fritt Ords Honnørpris for sin undersøkende journalistikk i saken om attentatet på forlegger William Nygaard. Nylig avslørte Isungset at Kripos har siktet flere personer for drapsforsøket på Nygaard i 1993.

 • Museum oppdaget falske dokumenter

  Museum of the Bible i Washington, D.C. har oppdaget at fem av Dødehavsrullene som var utstilt i museet var falske, melder BBC. Rullene består av flere hundre bokruller med jødiske tekster, som skal være skrevet fra 250 år f.kr. - 90 e.kr, ifølge SNL.

  Arkivfoto: Dødehavsrullene på bibelmuseet i Washington
  Foto: SAUL LOEB / AFP/Scanpix

Flere kulturnyheter