NRK Meny
Normal

Radioresepsjonen banket Rambo

Radioresepsjonens TV-debut ble en stor suksess for NRK3 som melder at programmet er det nest mest sette på kanalen noensinne.

Radioresepsjonen

Radioresepsjonen gjør det skarpt - også på TV

Foto: NRK

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Ifølge NRK Analyse er Radioresepsjonen kun slått av reprisen i semifinalen i Eurovision Song Contest i 2008 som nådde 257.000 seere.

Dermed står RR for det nest mest sette programmet noensinne på NRK3 med 219.000 seere. Resepsjonist Tore Sagen tolker tallene på sin egen måte.

– Kjempebra! Jeg har vunnet vinlotteriet, sier Tore Sagen når NRK.no ringer.

– Vi er bare slått av Rambo! Der har du overskriften din, jubler han, selv om fakta er at RR har bedre seertall enn alle Rambo-filmene.

Sigrid tok også rekord

Sigrid Bonde Tusvik samlet 192.000 nordmenn i siste program i sin jakt på kjærligheten. Hun har hatt 161.000 seere i snitt og satte seerrekord i sitt siste program.

– Så gøy! Og det til tross for at flere nettsteder på forhånd avslørte hvem jeg endte opp med, og NRK.no hadde forhåndsvisning av episoden på nett, jubler hun.

Samarbeidet om seier?

Bonde Tusvik lurer på om de høye finaletallene også kan ha noe med å gjøre at premieren på «Radioresepsjonen på TV» kom rett etter «Sigrid søker kjæreste» på NRK 3.

– Men alt i alt er jeg veldig fornøyd med både seertallene og utfallet i serien!

For Sigrids kjærestejakt endte med full klaff, og komikeren er i dag lykkelig forelsket i kjæresten Martin Jøndahl.

Sigrid søker kjæreste

Sigrid med kjæresten Martin