NRK Meny
Normal

Redaksjonssjef i NRK blir ny nyhetsredaktør i Nationen

NRKs redaksjonssjef for økonomi- og politikk Svein Ove Hansli slutter i stillingen for å bli ny nyhetsredaktør i avisen Nationen.

Svein Ove Hansli

Svein Ove Hansli skal fortsette i jobben som redaksjonssjef for Økopol i NRK Nyheter en liten stund til før han blir nyhetsredaktør i Nationen.

Foto: NRK

Svein Ove Hansli har vært redaksjonssjef for Økopol i NRK Nyheter, og hatt ansvaret for NRKs redaksjon som jobber med dekning innenfor økonomi og politikk. Han har tidligere blant annet jobbet som vaktsjef og reporter i Dagsrevyen.

Nyhetsdirektør i NRK, Alexandra Beverfjord

Nyhetsdirektør i NRK Alexandra Beverfjord sier det er synd å miste Hansli.

Foto: NRK

Hansli vil starte i jobben som nyhetsredaktør i Nationen over sommeren.

– Det er synd å miste Svein Ove Hansli. Han har gjort en solid jobb som redaksjonssjef for økonomi- og politikkredaksjonen. At flinke folk av og til kan ønske nye og andre utfordringer er likevel forståelig, og vi ønsker Svein Ove lykke til i Nationen, sier Nyhetsdirektør i NRK Alexandra Beverfjord.

NRK kommer nå til å lyse ut stillingen som redaksjonssjef for økonomi- og politikkredaksjonen internt og eksternt.

Kulturstrøm

  • Mistenker ikke noe kriminelt

    Politiet i Oman sier til SVT at de ikke mistenker at det har skjedd noe kriminelt knyttet til den svenske DJ-en og produsenten Aviciis (28) dødsfall. – Vi har all informasjon, og vi vet hva som har skjedd. Vi mistenker ikke noe kriminelt.