Ramm, ferdig, gå!

I vår skal Nicolay Ramm utfordre kjente idrettsutøvere på NRK1 i et humoristisk og kunnskapsbasert konkurranseshow om sport. Du kan være publikum, helt gratis!

Nicolay Ramm
Foto: NRK

I hvert program skal Ramm lede to lag bestående av lagleder og gjest. Lagene skal konkurrere mot hverandre i både fysiske og kunnskapsbaserte oppgaver. Laglederne er komikerne Rasmus Wold og Frida Homlung og gjestene vil våre største og mest kjente idrettsutøvere.

Fellesnevneren for alle i programmet er deres engasjement for sport og deres høye konkurranseinstinkt.

Du kan være publikum i dette morsomme familieprogrammet, og billettene er helt gratis! Billetter finner du ved å trykke her!

Opptak gjøres fra 17.45 - 20.30 følgende dager:

4. mars ( Pilot/generalprøve)

11.april

18. april

25. april

2. mai

9. mai

16. mai

23. mai

30. mai

Aldersgrense 12 år.

Kulturstrøm

 • Lager opera av Hongkong-protester

  Den kinesiske kunstneren Ai Weiwei setter sammen en operaforestilling om protestene i Hongkong. Det skriver SVT.se. Operaen er en omskriving av Puccinis «Turandot» og har premiere på operahuset i Roma 25 mars neste år. Kunstneren skal også være i gang med arbeidet med en dokumentarfilm om protestene.

  AI-WEIWEI-SPEAKS-AT-THE-COUNCIL-O
  Foto: Drew Angerer / Afp
 • Spenningsroman blir TV-serie

  Nå blir boken «Kastanjemannen» til TV-serie og produksjonen skal ifølge planen i gang i Danmark i 2020, melder Netflix. Søren Sveistrup, som har skrevet boka, har tidligere skapte en stor TV-serie-hit med «Forbrytelsen».

  Søren Sveistrup
  Foto: Tine Harden, DR
 • Håvard Gimse blir festivalleder

  Håvard Gimse fra Kongsvinger overtar som kunstnerisk leder for Oslo Kammermusikkfestival fra neste år. 30 år etter at Arve Tellefsen startet Oslo Kammermusikkfestival gir han stafettpinnen videre til pianisten fra Kongsvinger.

  Håvard Gimse
  Foto: John Andresen