Ramm, ferdig, gå!

I vår skal Nicolay Ramm utfordre kjente idrettsutøvere på NRK1 i et humoristisk og kunnskapsbasert konkurranseshow om sport. Du kan være publikum, helt gratis!

Nicolay Ramm
Foto: NRK

I hvert program skal Ramm lede to lag bestående av lagleder og gjest. Lagene skal konkurrere mot hverandre i både fysiske og kunnskapsbaserte oppgaver. Laglederne er komikerne Rasmus Wold og Frida Homlung og gjestene vil våre største og mest kjente idrettsutøvere.

Fellesnevneren for alle i programmet er deres engasjement for sport og deres høye konkurranseinstinkt.

Du kan være publikum i dette morsomme familieprogrammet, og billettene er helt gratis! Billetter finner du ved å trykke her!

Opptak gjøres fra 17.45 - 20.30 følgende dager:

4. mars ( Pilot/generalprøve)

11.april

18. april

25. april

2. mai

9. mai

16. mai

23. mai

30. mai

Aldersgrense 12 år.

Kulturstrøm

  • – Oppriktig og personlig portrett

    – Et fengende rot av en dokumentarfilm, skriver Filmpolitiet i anmeldelsen av «MATANGI / MAYA / M.I.A.». Filmen forteller historien om hvordan artisten Maya ble rapper og popstjerne. Hun er immigrant fra Sri Lanka og datter av en sentral skikkelse i den tamilske motstandsbevegelsen. Det har gitt henne drivstoff i karrieren i den kommersielle popbransjen, skriver anmelder Sigurd Vik.

    Artisten Maya
    Foto: Another World Entertainment
  • Norske 3D-klær først i verden

    Den norske digitale kleskolleksjonen «Neo-Ex» er de første klærne som kun kan brukes digitalt. – Vi ønsker å utforske hvordan mote kan eksistere i den digitale fremtiden, sier Ingeline Gjelsnes, markedssjef i Carlings til Melk & Honning. Alle inntektene fra den digitale kolleksjonen går til den veldedige stiftelsen WaterAid for å rette søkelyset på det store vannforbruket i moteindustrien.