Ramm, ferdig, gå!

I vår skal Nicolay Ramm utfordre kjente idrettsutøvere på NRK1 i et humoristisk og kunnskapsbasert konkurranseshow om sport. Du kan være publikum, helt gratis!

Nicolay Ramm
Foto: NRK

I hvert program skal Ramm lede to lag bestående av lagleder og gjest. Lagene skal konkurrere mot hverandre i både fysiske og kunnskapsbaserte oppgaver. Laglederne er komikerne Rasmus Wold og Frida Homlung og gjestene vil våre største og mest kjente idrettsutøvere.

Fellesnevneren for alle i programmet er deres engasjement for sport og deres høye konkurranseinstinkt.

Du kan være publikum i dette morsomme familieprogrammet, og billettene er helt gratis! Billetter finner du ved å trykke her!

Opptak gjøres fra 17.45 - 20.30 følgende dager:

4. mars ( Pilot/generalprøve)

11.april

18. april

25. april

2. mai

9. mai

16. mai

23. mai

30. mai

Aldersgrense 12 år.

Kulturstrøm

 • Kvinnelig forfatter var tre menn

  Fredag kveld mottok forfatter Carmen Mola en litteraturpris i sitt hjemland, Spania. Men da Mola kom for å motta prisen, var det ikke én kvinne, men tre menn, som entret scenen. Jorge Díaz, Agustín Martínez og Antonio Mercero har nemlig skrevet alle bøkene under et kvinnelig pseudonym.

  Prisen var på én million euro, og ble tildelt forfatteren for hennes spennende krimbøker, ofte med en sterk kvinnelig hovedrolle. De tre forfatterne bak bøkene sa under utdelingen at de ikke la så mye vekt på at de brukte et kvinnelig pseudonym, skriver Washington Post.

  Forfattertrioen Jorge Díaz, Agustín Martínez og Antonio Mercero skriver under navnet Carmen Mola.
  Foto: JOSEP LAGO / AFP
 • TV-spesial med Adele hos Oprah

  Den britiske superstjernen Adele får et eget to timers TV-program på amerikanske CBS i forkant av sitt nye album «30», som lanseres i midten av november. Programmet vil bestå av en konsert med de nye låtene, samt et intervju med Oprah Winfrey, skriver Variety.