Ramm, ferdig, gå!

I vår skal Nicolay Ramm utfordre kjente idrettsutøvere på NRK1 i et humoristisk og kunnskapsbasert konkurranseshow om sport. Du kan være publikum, helt gratis!

Nicolay Ramm
Foto: NRK

I hvert program skal Ramm lede to lag bestående av lagleder og gjest. Lagene skal konkurrere mot hverandre i både fysiske og kunnskapsbaserte oppgaver. Laglederne er komikerne Rasmus Wold og Frida Homlung og gjestene vil våre største og mest kjente idrettsutøvere.

Fellesnevneren for alle i programmet er deres engasjement for sport og deres høye konkurranseinstinkt.

Du kan være publikum i dette morsomme familieprogrammet, og billettene er helt gratis! Billetter finner du ved å trykke her!

Opptak gjøres fra 17.45 - 20.30 følgende dager:

4. mars ( Pilot/generalprøve)

11.april

18. april

25. april

2. mai

9. mai

16. mai

23. mai

30. mai

Aldersgrense 12 år.

Kulturstrøm

  • Signerte avtale med Sametinget

    I dag har Alta kommune signert en samarbeidsavtale med Sametinget. Avtalen skal legge til rette for et forpliktende samarbeid mellom kommunen og Sametinget i saker som angår samene og samiske forhold i Alta.

  • Menn sjekker mobilen hyppigst

    Menn sjekker mobilen oftere enn kvinner og småbarnsforeldre mellom 30 og 44 år er de som er mest ivrige på å sjekke mobilen. Det viser en undersøkelse gjort av InFact. Tallet antas å være langt høyere da undersøkelsen ikke omfatter folk under 18 år.

    Jacob Berg brukte nesten 10 timer på mobilen
    Foto: Rahand Bazaz/NRK