Queens of the Stone Age til Norge

Queens of the Stone Age kommer til Norge og Oslo Spektrum neste år.

Queens of the Stone Age

Queens of the Stone Age er igjen klare for Norge.

Foto: Universal / SCANPIX

Josh Homme

Josh Homme og Queens of The Stone Age var et av de største trekkplastrene på årets Hovefestival.

Foto: PETER SCHNEIDER / AP

Hør: Intervju med Josh Homme fra P3

Se bilder: Queens Of The Stone Age på Hove

Anmeldelse av fra Hove: Queens Of The Stone Age (4)

Tirsdag 26. februar står bandet på scenen i Oslo Spektrum.

Godt mottatt

Bandet fikk sitt gjennombrudd i 2002 med albumet «Songs for the Deaf» og singelen «No One Knows». Deres siste utgivelse «Era Vulgaris», som kom ut tidligere i år, ble også godt mottatt.

Josh Homme er drivkraften bak bandet. Han har arbeidet med mange ulike konstellasjoner av musikere under navnet Queens of the Stone Age.

Mange involvert

Både Matt Cameron (Soundgarden, Pearl Jam), John McBain (Monster Magnet), Nick Oliveri, Mike Johnson (Dinosaur Jr.), og ikke minst Dave Grohl (Nirvana, Foo Fighters) har vært involvert.

Queens of the Stone Age har hatt norske Turboneger som oppvarmere og blir behørig omtalt i Turboneger-biografien «Sagaen om Denimfolket».

Billettsalget starter mandag 5. november.

Kulturstrøm

  • Amanda Gormans omsetjar sluttar

    Den nederlandske forfattaren Marieke Lucas Rijneveld har trekt seg frå oppdraget med å omsette den amerikanske poeten Amanda Gorman. Det skjer etter at forlaget fekk kritikk for ikkje å bruke ein svart forfattar til oppdraget.

  • Tix får trolig synge i Rotterdam

    Eurovision satser på at alle deltagerne skal få være fysisk til stede, melder de i en pressemelding. – Vi fortsetter med planene våre om å arrangere en trygg Eurovision, med alle sangerne på scenen i Rotterdam, sier sjefsprodusent Martin Österdahl.

  • Journalister pågrepet i Tigray

    Etiopiske myndigheter har pågrepet fire journalister som var på oppdrag i Tigray-regionen, blant dem en BBC-korrespondent. Ifølge BBC ble deres journalist Girmay Gebru tatt til fange av etiopiske regjeringssoldater i Mekele mandag kveld.