NRK Meny
Normal

Quart-sjefen kjenner presset

Mens Øya- og Hovefestivalen allerede har sluppet flere navn til sommerens festivaler har Quart ikke signert noen kontrakter ennå. Festivalens nye bookingsjef Jørgen Skauge kjenner presset.

Jørgen Skauge blir Toffens etterfølger
Foto: Lars Helge Rasch / NRK

Les også: Hove booker for 11 mill.

Les også: - Vi presser ikke prisene

Skauge har også, i følge Fædrelandsvennen sluttet å gå på byen i helgene. Han synes presset blir for stort.

- Ikke forberedt

- Jeg var ikke forberedt på trøkket fra publikum og media. Det har kanskje overrasket meg aller mest. Det er nesten utrolig hvor mye folk tror på det som står i avisen, sier Jørgen Skauge som skal fylle de 15 år gamle booking-skoene til Toffen Gunnufsen.

Skauge er imidlertid bestemt på at han skal klare oppgaven, men synes det er vanskelig med alle spekulasjonene omkring hvem som er på vei til Quart.

- Ikke rot i virkeligheten

- Jeg har fått veldig mye ris og ros det siste halvåret for band og artister som ikke har rot i virkeligheten. Jeg har fått mange hundre telefoner angående løse rykter, ler Skauge.

Men han er glad for at Quartfestivalen engasjerer mange. Og snart vil spenningen om hvem som kommer bli utløst.

- Det virker som omgivelsene er mest stresset. Hvis alt går som jeg tror, vil ting virkelig begynne å skje i januar og februar. Da skal jeg få ting bekreftet. Vi har mange nok bud inne til å fylle hele festivalen, men helt ferdigbooket vil jeg ikke være før i april.

Snart kommer storkanonene

I løpet av to uker vil han trolig ha sluppet de første storkanonene ut i offentligheten, melder Fædrelandsvennen .