NRK Meny
Normal

Program 3

Dobbelt opp med skuter, den ene bedre på snø enn den andre, og Mazda 3 MPS er noen av høydepunktene i program 3.

Jan Erik og Lisa
Foto: Ivar Åsland

Se hele programmet i Nett-TV

Autofil Edition Spesial - Skuter

Lisa
Foto: Tor Bergebakken / NRK

I Flekkefjord får Lisa Flage pusset opp Suzuki-skuteren sin. Du tror kanskje ikke at det er så mye å gjøre med et så lite kjøretøy, men det blir store forandringer blant annet ved hjelp av lakk og nytt sete.

Ivar Åsland og Espen Mørk hos Haugesten går til angrep på skuteren og Lisa kan være sikker på at skuteren vekker oppsikt når den er ferdig.

Hester står høyt på listen over interessert. Jim Sterling gjør sitt beste for at skuteren skal bære preg av det, og jaggu får ikke Jan Erik en liten gave med på turen.

Se innslaget i Nett-TV

Ski-doo Renegade 800

Jan Erik Larssen på snøscooter
Foto: Tor Bergebakken / NRK

REV-XP chassiset er revolusjonerende og gir Ski-doo skuteren svært lav vekt, og det gir deg både bedre fremkommelighet og ytelser.

Renegade 800 er en av de beste allround-skuterene på markedet, og en 800-kubikksmotorn på 151 hester en av de kraftigste som finnes til snøskuter.

Se innslaget i Nett-TV

Suzuki SX4

Suzuki SX4
Foto: Tor Bergebakken / NRK

- Jeg har lyst til sette meg rett inn, sitte litt høyt så jeg har god oversikt over alle de andre, og så hadde det vært  flott med firehjulstrekk.

- Det bør helst være litt plass, men den må ikke være for stor, for jeg er redd for store biler. Den bør heller ikke koste altfor mye.

Hørt ønskelista før? SX4 oppfyller alle punktene, og er et nytt medlem i et segment som holder på spise seg inn på det norske bilmarkedet, medium SUV.

Se innslaget i Nett-TV

Mazda 3 MPS

Mazda 3 MPS
Foto: Tor Bergebakken / NRK

Ønsker du en kraftpakke, uten at mannen i gata aner hva du har under panseret er Mazda 3 MPS svaret. Det er nemlig vanskelig å finne en raskere bil som samtidig er like anonym.

De måtte sperre toppfarten på 250 km/t. Grunnen er at motoren yter 260 ville hester som akselerer den fra 0-100 km/t på 6,1 sekunder. Og alle hestene er på framhjula, noe som er mer enn nok.

Tommy prøver  hva den er god for på Arctic Circle Raceway, og hadde ikke været vært så dårlig spørs det vel om det ikke hadde blitt ny banerekord.

Se innslaget i Nett-TV

Musikk brukt i programmet

Metamorfose Ambulante - Antonio Pinto & Ed  Côrtes - p 2003 Editions Milan Music

Come Ray & Come Charles - Michel Legrand & his Orchestra - p 1964 Mercury S.A.

Soul Vibration - J-Walk - p 2005 Family Recordings

Chez Roger Boite Funk - Troublemakers - p 2004 Eigteenth Street Lounge Music

Cold Out - DiskJokke - p 2007 Smalltown Supersound

Angels Of The Island - Bali Lounge - p 2005 Putumayo World Music

Kulturstrøm

  • Netflix mer verd enn Disney

    Netflix er for første gang mer verd på børsen enn mediagiganten Disney, skriver Variety. Samtidig bruker selskapet mer penger enn noen sinne for å skape innhold som skal holde de nå flere enn 125 millioner ambonnentene verden over fornøyde. Selskapet har sagt at de kommer til å bruke mer enn 8 milliarder kroner på innhold i 2018, der 85% skal gå til å skape nytt innhold.

  • Freeman beklager etter anklager

    Skuespilleren Morgan Freeman sier i en uttalelse at han beklager dersom noen har opplevd noe han har gjort eller sagt som ubehagelig eller respektløst. Åtte kvinner anklager ham for upassende oppførsel og seksuell trakassering i en CNN-sak.